ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Δωδεκάρι και βλέπουμε...

Καπαρωμένες θέσεις στη λίστα των 15

Η επικείμενη αποχώρηση του Θεόδωρου Βασιλακάκη αδειάζει ακόμα μια θέση στο ρόστερ της Ανόρθωσης, ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ελλαδίτης μέσος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και η λύση της συνεργασίας ήταν η φυσιολογική εξέλιξη, ανάμεσα στα δύο μέρη.

Αυτό το γεγονός αφήνει την ομάδα της Αμμοχώστου με 10 ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, τη δεδομένη χρονική στιγμή στον κατάλογο Α’. Αυτοί είναι οι Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Νταουσβίλι, Κατσιαράβα, Ντούρις, Καλτσάς, Οκριασβίλι και Σελίν.

Δύο θέσεις αναμένεται να καταλάβουν οι Ελουντού και Κορέια, για τους οποίους μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση απόκτησής τους. Αυτή αναμένεται να έρθει στις αρχές του επόμενου μήνα. Ως εκ τούτου, πάμε στους 12 ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Α΄.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα θα ανήκει στον κατάλογο των Κυπρίων από τη νέα σεζόν, αφού κατέχει το κυπριακό διαβατήριο εδώ και χρόνια. Το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Ρούμπεν Ράγιος βρίσκεται στον «αέρα» αυτή τη στιγμή, αν και οι πιθανότητες να παραμείνει είναι περιορισμένες στο σημείο που βρισκόμαστε.

Αν όμως ο Ισπανός ανανεώσει, πάμε στους 13 και θα μείνουν ακόμα δύο για συμπλήρωση των θέσεων στον κατάλογο Α’. Αυτές λογικά θα αφορούν τις θέσεις του κεντρικού μέσου, αλλά και ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα προσφέρει λύσεις στον μεσοαμυντικό χώρο.

Στο πιθανό ενδεχόμενο που δεν παραμείνει ο Ράγιος, τότε θα αποκτηθεί και επιτελικός μέσος μεγάλης κλάσης. Ο Τιμούρ ήδη ψάχνει εντατικά για τον κατάλληλο, όποια και αν είναι η τελική κατάληξη με τον Ισπανό.

Εδώ, να σημειώσουμε πως ενδέχεται να αποκτηθούν και κάποιοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές, για περισσότερες λύσεις στο ρόστερ. Ήδη, παρακολουθούνται κάποιες περιπτώσεις, αφού οι υπεύθυνοι επί του προγραμματισμού θέλουν να τονώσουν το κυπριακό στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X