ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Διπλή ευκαιρία για ομίλους

Με μία πρόκριση πετυχαίνει το όνειρο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Το μεγάλο «δώρο» που πήρε η Ανόρθωση να αγωνιστεί τελικά στο UEFA Europa League και όχι στο UEFA Conference League, φέρνει πολλά κέρδη στην ομάδα της Αμμοχώστου. (Δες ΕΔΩ)

Η Ανόρθωση θα ξεκινήσει το ταξίδι της από τον 3ο προκριματικό του UEFA Europa League, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να βρεθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αν η «Κυρία» καταφέρει να προκριθεί από τον 3ο προκριματικό του UEFA Europa League, τότε θα αγωνιστεί στα play offs της συγκεκριμένης διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα θέση στους ομίλους του UEFA Conference League.

Τώρα, εάν αποκλειστεί από τον 3ο προκριματικό του UEFA Europa League, θα έχει δεύτερη ευκαιρία για να μπει στους ομίλους, καθώς θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα play off του UEFA Conference League.

Μία εξέλιξη πολύ σημαντική για την ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς με αυτό το «δώρο» θα έχει διπλή ευκαιρία για να προκριθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της, κάτι που αν συμβεί θα προκύψουν πολλά οικονομικά οφέλη για την Ανόρθωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση