ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: «Διάβολος»...

Θα μπορούσα να έβαζα: «παικτούρα» ή «παικταράς». Πάλι μέσα θα ήμουν, αλλά επί της ουσίας η εικόνα στο μυαλό μου είναι εξαιρετική

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Όσο τον βλέπω, τον συμπαθώ περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε φοβερή εντύπωση στην Βασιλεία, γιατί ήταν η πρώτη εικόνα που είχα για τον Γκιόργκι Κβιλιτάια.

Προηγουμένως δεν είχα την τύχη να τον παρακολουθήσω, έστω και τυχαία σε κανένα παιχνίδι, ωστόσο δεν είμαι εξ αυτών που σχηματίζω γρήγορα μία γνώμη για κάποιο ποδοσφαιριστή.

Δείχνει να έχει χίλιους δύο τρόπους να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Θέλω περισσότερη εικόνα, για να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη. Και αυτή την στιγμή έχω στο μυαλό μία ξεκάθαρη άποψη για τον Γεωργιανό φορ. Με μία λέξη, «διάβολος». Θα μπορούσα να έβαζα: «παικτούρα» ή «παικταράς». Πάλι μέσα θα ήμουν, αλλά επί της ουσίας η εικόνα στο μυαλό μου είναι εξαιρετική.

Ένας σύγχρονος επιθετικός που μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Κινείται παντού στην επίθεση, ενώ έρχεται και πίσω για να πάρει μπάλα άμα χρειαστεί.

Αυτή του η ικανότητα του δίνει την δυνατότητα να μπορεί να δημιουργήσει και δεν είναι από τους επιθετικούς που περιμένουν να του πάρεις την μπάλα.

Ταυτόχρονα, δείχνει να έχει χίλιους δύο τρόπους να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Σημαντικό προσόν για τον επιθετικό. Διότι, υπάρχουν επιθετικοί που είναι καλοί στο κεφάλι, άλλοι με την μπάλα στο έδαφος και πάει λέγοντας.

Αυτός τα έχει όλα και αν συνεχίσει να έχει αυτή την επαφή με τα δίκτυα, τότε η «Κυρία» θα λύσει μια και καλή το πρόβλημα με το γκολ που είχε την περσινή περίοδο. Και δεν είναι μόνο τα γκολ που θα πετυχαίνει, αλλά είναι και ο τρόπος που αξιοποιεί τους συμπαίκτες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση