ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Δεν την λες και εύκολη

Γι’ αυτό η «Κυρία» θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή ολόκληρο το 90λεπτο για να πάρει το ζητούμενο

Στην ομάδα της Αμμοχώστου το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στην Κυριακάτικη έξοδο στο Δασάκι, με αντίπαλο τον Εθνικό.

Μια όχι και τόσο εύκολη εξόρμηση, καθώς η ομάδα της Άχνας απέδειξε ότι έχει ένα πολύ αξιόλογο και συμπαγές σύνολο, που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια των οποιονδήποτε και γιατί όχι και να τον κερδίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από δυο αγωνιστικές πήρε μεγάλο διπλό στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, ενώ κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα στην έδρα του.

Το πόσο προσεκτική και συγκεντρωμένη θα πρέπει να είναι η «Κυρία» για να πάρει το διπλό μας το αποδεικνύει και η προϊστορία στο Δασάκι, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου, στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος σαν φιλοξενούμενη κατάφερε να κερδίσει δυο φορές, μια φορά ηττήθηκε, ενώ δυο φορές έφερε ισοπαλία. Εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι αν οι ποδοσφαιριστές της προσφυγικής ομάδας δεν βγάλουν το απαιτούμενο πάθος από το πρώτο λεπτό, θα τα βρουν σκούρα.

Στο αγωνιστικό κόμματι υπάρχουν μερικά χαρμόσυνα νέα, καθώς ο Ρενάτο Μαρκάσα μετά από καιρό και πιο συγκεκριμένα από τις 20 Δεκέμβριου του 2019 και τον αγώνα με την Ένωση, πιθανόν να καθίσει στον πάγκο, ωστόσο οι πιθανότητες για συμμετοχή δεν είναι με το μέρος του αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Τιμούρ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Εγγλέζου που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς επίσης και στον Γκαλίτσιο που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X