ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Δείχνουν άνετοι

Τα νεότερα με Πεδρίνιο, Τσουκ και τα υπόλοιπα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Όταν έρθει η στιγμή να γίνει συζήτηση για την Ανόρθωση και το μεταγραφικό της σχεδιασμό, αυτό που ακούς να σου λένε είναι πως ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχει μαζί του και δουλεύει στην Κακοπετριά και δε βιάζεται για τις επόμενες κινήσεις.

Στις 18 του μήνα τουλάχιστον οι φίλοι της Ανόρθωσης θα δουν το ματς με τον Απόλλωνα τηλεοπτικά να πάρουν μια τζούρα. Να χεις να συζητάς κάτι πιο συγκεκριμένο ρε παιδί μου για τη νέα ομάδα

Έχει υποδείξει βέβαια τους μέσους που θέλει, δυο στον αριθμό, ενώ αν προκύψει άλλη ανάγκη θα την καλύψουν με παίκτη καταλόγου Β. Η θέση του επιθετικού είναι πιθανό να τύχει τέτοιας ενίσχυσης, αν δεν προκύψει κάποια πρόταση για έναν εκ των Ντούρις, Κατσαράβα. Βεβαίως τις προτάσεις δεν τις παραγγέλνεις, εκτός αν σου έρθουν δώρο από καμιά Κίνα, οπόταν για το θέμα του φορ θέλει αναμονή.

Πεδρίνιο και Τσουκ

Είναι δυο ονόματα που επιβεβαιώθηκε πως «παίζουν» για την Ανόρθωση αλλά παίζουν και σε άλλες ομάδες. Αμφότεροι ήταν βασικοί και ο Τσουκ πρέπει να το χάρηκε αφού η Έρζουμσπορ κέρδισε, τα Άδανα έχασαν και ξαναβρέθηκαν στη δυάδα της απευθείας ανόδου δυο στροφές πριν το τέλος. Στις 19 του μήνα τελειώνουν. Ο Πεδρίνιο έχει ακόμα τέσσερα ματς με την Πάσος, είναι στο +7 από τον υποβιβασμό και θεωρητικά δεν κινδυνεύουν. Παρασκευή(10/10) υποδέχονται την Μπράγκα. Ίσως κάτι να προκύψει νωρίτερα από τις 26 Ιουλίου που τελειώνουν άμα είναι αδιάφοροι.

Ακούν το ποσοστό και ανακοινώνουν διαρκείας

Η κλήρωση του πρωταθλήματος στις 7/7 θα φέρει νέα και για τον κόσμο κατά πάσα πιθανότητα και στην Ανόρθωση περιμένουν τις εξελίξεις. Έφτιαξαν πλάνο και ανάλογα με το πόσους θα μπορέσουν να πάρουν στο «Παπ» θα βγουν και τα διαρκείας. Κάτω από 3000 η Ανόρθωση δεν πέφτει, αφού τόσοι είναι και οι «σταθεροί» που κλείνουν τις θέσεις τους στο γήπεδο. Δεν έπεσε στα πολύ άσχημα, δε θα πέσει και τώρα αν της επιτρέπεται βέβαια.

Ξεδιψούν στις 18

Αυτό ίσως είναι και το πιο σημαντικό. Μαύρα μάτια έκανε ο κόσμος να δει την ομάδα του και ακόμα δεν του είπαν πότε θα το κάνει στο γήπεδο. Στις 18 του μήνα τουλάχιστον θα δουν το ματς με τον Απόλλωνα τηλεοπτικά να πάρουν μια τζούρα. Να χεις να συζητάς κάτι πιο συγκεκριμένο ρε παιδί μου για τη νέα ομάδα. Η αλήθεια λόγω των καταστάσεων είναι πολύ απομονωμένες οι ομάδες από τον κόσμο τους και η υπενθύμιση των περσινών στο Λιοπέτρι στα ΜΚΔ της εταιρείας σε κάνει να το καταλαβαίνεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X