ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Αχ αυτή η αστοχία

Αδίκησε τον εαυτό της η «Κυρία»

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ανόρθωση εξήλθε ισόπαλη 0-0 κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μέσα στο «Παπαδόπουλος» στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά και ταυτόχρονα μπορούσε και να χάσει.

Τρεις αλλαγές και το αυτονόητο

Τρεις αλλαγές έκανε ο Γκαγιέγο σε σχέση με το ματς με την ΑΕΖ, εκτός οι Κίκο, Κάργας και Κορέια, μέσα οι Μακούν, Μαρμούκ και Περέα. Ο Ισπανός κόουτς επέλεξε ότι καλύτερο είχε με σκοπό να κυνηγήσει τη νίκη.

Όσον αφορά τον σχηματισμό ήταν με τον Αρμπολέδα στο τέρμα, η τετράδα στην άμυνα αποτελείτο από τους Κορρέα και Μαρμούκ, αριστερά ο Μακούν, ενώ δεξιά ήταν ο Ουαγκέ. Στο κέντρο ήταν οι Τιουνέ και Τεχέρα. Αριστερά ο Τσίκο και δεξιά ο Περέα, ενώ στην κορυφή ήταν ο Καστέλ και πιο πίσω του ο Φερέιρα.

Καλό πρώτο μέρος, όμως αστοχία

Σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση είχε πολύ καλή εμφάνιση, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από το ΑΠΟΕΛ.

Οι παίκτες του Γκαγιέγο κυκλοφορούσαν ωραία την μπάλα και κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μπέλετς, όμως τους έλειψε η αποτελεσματικότητα απέναντι από το τέρμα.

Κακό δεύτερο μέρος και οπισθοχώρηση

Στο δεύτερο μέρος η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν όπως έπρεπε και κινδύνεψε ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά του αγώνα να χάσει το ματς.
Ίσως να μπορούσε ο Γκαγιέγο να έκανε τις άλλες τρεις αλλαγές που του έμειναν για να φρεσκάρει περισσότερο την ομάδα του, όμως προτίμησε να μην ρισκάρει. Παρά την οπισθοχώρηση στα τελευταία λεπτά για καλή τύχη της ομάδας του Γκαγιέγο κατάφερε να μην δεχθεί γκολ και να πάρει τον ένα βαθμό.

Πλέον βλέπει Άρη

Μπορεί το ζητούμενο σήμερα να μην ήρθε, όμως η Ανόρθωση κατάφερε να μην χάσει και πλέον βλέπει το ματς με τον Άρη στο Κύπελλο για να παραμείνει στον θεσμό κυνηγώντας και από εκεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση