ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Απόφαση μετά τα ντέρμπι

Πρώτα τα ντέρμπι και μετά μεταγραφές

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Φτάνουμε σιγά, σιγά, αισίως στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Κυπριακού πρωταθλήματος και σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου, όπου οι ομάδες έχουν την ευχέρεια να διορθώσουν τυχόν λάθη του καλοκαιριού, ώστε να παρουσιαστούν βελτιωμένες στην συνέχεια.

Δεν είναι κρυφό ότι όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει να σκέφτονται και να μελετούν πιθανούς μεταγραφικούς τους στόχους, ακόμη και αν δεν βγήκαν να το εκφράσουν δημοσίως.

Όσον αφορά την ομάδα της Αμμοχώστου, ο προπονητής της ομάδας εξέφρασε την άποψη ότι δεν χρειάζεται κάποια προσθήκη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου. Ωστόσο, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν καλύτερα με το πέρας των δύσκολων αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα και αφού αξιολογηθεί καλυτέρα το έμψυχο δυναμικό.

Στο σενάριο που στην Κυρία αποφασιστεί ότι θα γίνει προσθήκη στο ρόστερ, τις περισσότερες πιθανότητες για αποχώρηση τις έχει ο Κόφι. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει μονό 98΄ αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και είναι ο μόνος ξένος παίχτης με τόσα λίγα λεπτά. Για τον συγκεκριμένο παίχτη φημολογείτο από το καλοκαίρι ότι δεν θα συνέχιζε στην Κυρία, αλλά τελικά έμεινε. Ο χρόνος συμμέτοχης του αποδεικνύει ότι μπορεί να έμεινε στο ρόστερ αλλά δεν είναι από τις πρώτες επιλογές του Γεωργιανού και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν. 

Από την άλλη μεριά στο δυναμικό της ομάδας, υπάρχουν τρείς πρωτοκλασάτοι φορ, με τους δυο μάλιστα να πληρώνονται και αρκετά αδρά (Κατσιαράβα, Ντούρις). Ένα από τα σενάρια που μπορεί να γίνει στην γραμμή κρούσης της ομάδας και να της επιτρέψει να κινηθεί για μεταγραφή, είναι να έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση για έναν εκ των δυο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Ανόρθωση θα βγει και διπλά κερδισμένη καθώς θα έρθει ζεστό χρήμα στην ομάδα και συνάμα θα απαλλαγούν από ένα παχουλό μηνιάτικο.

Βέβαια τα πιο πάνω είναι απλά και μόνο σενάρια, αφού, ο καθ ύλην αρμόδιος, που δεν είναι άλλος από τον Τιμούρ Κετσπάγια διαμηνύει ότι δεν χρειάζεται προς το παρών κάποια μεταγραφή με την πορεία που κάνει η ομάδα. Με την ολοκλήρωση όμως των ντέρμπι όπου ακολουθούν, θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρυσόστομος Σουρκούνης

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X