ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Από την έξοδο, στην αρχηγεία

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε στο φιλικό με τον Εθνικό ο Αμπντουλάχι Σιβού

Μπορεί το καλοκαίρι να συνοδεύτηκε από τα τερτίπια του Αμπντουλάχι Σιβού με τον μέσο της Ανόρθωσης να επιζητεί την μεταγραφή του σε ομάδα της Τουρκίας με... άκομψο τρόπο, ωστόσο πλέον όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν ομαλοποιηθεί. Ο Νιγηριανός Ολυμπιονίκης του Ρίο έχασε τη θέση βασικού στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ωστόσο στη συνέχεια όχι απλώς ανέκαμψε, αλλά στα δύο τελευταία πήρε και το χρίσμα του αρχηγού με το κίτρινο διακριτικό να περνά στο μπράτσο του.

Η απόσυρση του Ζοάο Βίκτορ στον αγώνα της περασμένης Τρίτης απέναντι στον Εθνικό Άχνας, έφερε τον Σιβού να φέρει και την ύψιστη τιμή που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής, κάτι το οποίο σχολίασε στην ιστοσελίδα naijafootballplus.com. Ο πολύτιμος μέσος της «Μεγάλης Κυρίας» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι τιμή που ήμουν αρχηγός της ομάδας στα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας. Πιστεύω ότι ο προπονητής με βλέπει με θετικό μάτι και εγώ σέβομαι την απόφασή του να με ορίσει ως οδηγό της ομάδας. Ήταν μια όμορφη εμπειρία για εμένα και ένιωσα την ευθύνη να ηγούμαι αυτής της υπέροχης ομάδας με την τεράστια ιστορία.»

Βάση και των πεπραγμένων της περσινής χρονιάς, ο Σιβού αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι στη μεσαία γραμμή για τον Ρόνι Λέβι, με τη ευελιξία να ανταποκριθεί το ίδιο καλά και σε άλλες θέσεις στην άμυνα. Διανύοντας τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Νιγηριανός δύναται να εξελιχθεί και σε πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο τον Ιανουάριο και εάν και εφόσον δεν προκύψει στην πορεία, επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση