ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Απαντήσεις για Οκριασβίλι

Τα δεδομένα για την κατάσταση του Γεωργιανού άσου

Ιατρικό δελτίο εξέδωσε η Ανόρθωση αναφορικά με την κατάσταση του Τορνίκε Οκριασβίλι.

Αναλυτικά: 

Σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Τornike Οkriashvili επιθυμούμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

– Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σε αγώνα της εθνικής Γεωργίας στις 12-11-2012 αλλά συνέχιζε να προπονείται με την εθνική του ομάδα χωρίς να αγωνιστεί στους δυο αγώνες που ακολούθησαν.

– Με την επιστροφή του στην Κύπρο υποβλήθηκε σε εξέταση MRI (20/11) που ανέδειξε ρωγμώδες κάταγμα με έντονο οστικό οίδημα στην κνήμη του δεξιού γόνατος. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για αποχή του για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

– Παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα (3/1) ο ποδοσφαιριστής μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ενώ αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και αποκλείστηκε.

– Ο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκε σε νέο MRI (19/1), που ανέδειξε πως το τραύμα έχει σε μεγάλο βαθμό επουλωθεί και η επανένταξή του στις προπονήσεις πλησιάζει. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη (20/1), ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο και αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το χρονικό διάστημα της πλήρους αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δυο εβδομάδες.

– Σε επικοινωνία που είχε με τον προπονητή και τη διοίκηση τις προηγούμενες μέρες, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της τονίζοντας πως νιώθει πολύ καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση