ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Απάντησε στις δηλώσεις Μουνιόθ

Η ανακοίνωση της «Κυρίας» για τα λεγόμενα του Ισπανού

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της, «απαντάει» στις δηλώσεις του Σίσκο Μουνιόθ σχετικά με την αποχώρησή του από την ομάδα (δες ΕΔΩ).

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός ανέφερε χαρακτηριστικά πως είχε απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία λόγω του ότι είχε αποχωρήσει ο Χρίστος Πουλλαΐδης και τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Σάντης.

Μεταξύ άλλων είπε επίσης ότι η απόλυση του ήταν τελείως απρόσμενη και πως είχε ενημερωθεί μέσω… μέιλ.

Η ανακοίνωση της «Κυρίας»:

Σε σχέση με συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής Xisco Munoz στο Sky Sports, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Ο κ. Munoz είχε αποχωρήσει από την ομάδα μας πριν προκύψει οποιαδήποτε διοικητική αλλαγή και σε καμιά περίπτωση δε συνδέονται οι αλλαγές που προέκυψαν με την απόφαση αποχώρησής του.

Πριν ληφθεί η εν λόγω απόφαση και μετά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ακρίτα (4/1/2023) ο κ. Munoz κλήθηκε να παραστεί ενώπιον του Δ.Σ. για να δώσει εξηγήσεις για την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Ακολούθως σε σχετική συνεδρία λήφθηκε η απόφαση λύσης της συνεργασίας μαζί του, κάτι που του κοινοποιήθηκε τόσο προφορικώς όσο και γραπτώς.

Τόσο η τότε διοίκηση, όσο και η υφιστάμενη που ανέλαβε επίσημα στις 25/1/2023, κάλεσαν τον κ. Munoz σε συναντήσεις προκειμένου να εξευρεθεί κοινά αποδεκτός τρόπος λύσης του συμβολαίου του.

Πραγματοποιήθηκαν σειρά συναντήσεων στις οποίες διαφάνηκε πως δεν υπήρχε καμιά υποχώρηση στις απαιτήσεις για άμεση καταβολή ολόκληρου του υπολοίπου του συμβολαίου του που είναι ιδιαίτερα υψηλό. Η προσπάθεια από πλευράς μας θα συνεχιστεί, μέχρι να βρεθεί συμβιβαστική λύση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση