ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Απ’ την καταστροφή… στην αναγέννηση

Μια εντελώς διαφορετική χρονιά η φετινή για την Ανόρθωση σε όλα τα επίπεδα

Την τελευταία δεκαετία η ομάδα της Αμμοχώστου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Πολλές οι προσπάθειες και οι υποσχέσεις στον κόσμο της «Κυρίας» για επιτυχίες και τίτλους, αλλά όλες πέφτανε στο κενό, αργά ή γρηγορά.

Η περσινή χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί από της πιο αποτυχημένες της τελευταίας δεκαετίας. Η χρονιά χάθηκε από νωρίς με την ομάδα να περνάει διοικητική κρίση, μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Ανδρέα Παντελή. Μετά από αρκετές προσπάθειες επανέρχεται στην ηγεσία της ομάδας, ο Χρίστος Πουλλαϊδης, με μοναδικό στόχο να κάνει την Ανόρθωση πάνω από όλα ένα υγείες σύνολο.

Προτεραιότητα του ήταν να εμπιστευθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε κάποιον που να μπορεί να υπηρετήσει επάξια την ομάδα. Έτσι, τα κλειδιά των αποδυτήριων δίνονται στον Τιμούρ, αφού έμοιαζε ο καταλληλότερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να ηγηθεί αυτής της νέας προσπάθειας.

Αν θα επιτύχει το έργο του ο Γεωργιανός τεχνικός ή αν θα δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν θα φανεί στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, τα δείγματα που υπάρχουν μέχρι τώρα από μόνα τους, σου δημιουργούν την εντύπωση, ότι ήδη έχει πετύχει.

Η διοίκηση της Βαρωσιώτικης ομάδα, πέραν της προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να ορθοποδήσει στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει ως στόχο να κάνει ξανά την Ανόρθωση να εκπέμπει υγεία και στο οικονομικό κομμάτι, άλλωστε αυτά τα δυο στις πλείστες περιπτώσεις πάνε πακέτο.

Η Ανόρθωση επιδιώκει μέσω διάφορων προσπαθειών να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της ομάδας. Μια από τις προσπάθειες που τροχοδρόμησε είναι και η έκδοση των εξαγοράσιμων προνομιούχων μετοχών τάξης Γ΄ της εταιρείας, γνωστές ως «Champion Shares». Οι συγκεκριμένες μετοχές είναι διαθέσιμες στον οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και κοστίζουν ένα ευρώ η μια.

Μέσω αυτού πλάνου η ομάδα μπορεί να αποκοιμίσει άμεσα χρήμα για να τακτοποιήσει τις υπάρχουσες εκκρεμότητες της, αλλά και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βγουν κερδισμένοι μακροπρόθεσμα από την αγορά των μέτοχων. Αφού, θα έχουν μελλοντικά κέρδη που αναλογούν στο 15% από ενδεχόμενη συμμετοχή της Ανόρθωσης σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι πασιφανές ότι η τωρινή διοίκηση ονειρεύεται να δημιουργήσει μια ομάδα οικονομικά υγιή και πρωταγωνίστρια, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Και ο κόσμος της ομάδας φαίνεται να αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται, καθώς σε κάθε αγώνα δίνει βροντερά το παρών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση