ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αντονίν... και του χρόνου

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση τόσο στο διοικητικό κομμάτι, όσο και στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ο Ανδρέας Σάντης έδωσε ήδη την εντολή στον Πριέτο ώστε να ξεκινήσει το σχεδιασμό, με το όνομα του Βίκτρο Σάντσεζ να φιγουράρει ως πρώτο φαβορί για την θέση του προπονητή (δες εδώ).

Πέραν όμως απ’ τον τεχνικό της ομάδας, ήδη ξεκίνησαν οι διεργασίες για το ρόστερ της νέας σεζόν. Επί αυτού ένα απ’ τα ονόματα που απασχολεί είναι αυτό του Αντονίν Κορτέζ. Ο 22χρονος επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απ’ την Γρανάδα τον Γενάριο δείχνοντας καλά στοιχεία. Στις 13 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 4 τέρματα, με το πρόσημο να είναι θετικό.

Ο νεαρός διατηρεί συμβόλαιο με τη Γρανάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2024, όμως από πλευράς της Ανόρθωσης αναμένεται να υπάρξει προσπάθεια για παραμονή του. Στο όλο θέμα βέβαια θα μετρήσει η άποψη του νέου τεχνικού της Γρανάδας ο οποίος με τη σειρά του θα κληθεί να αποφασίσει αν θέλει τον Αντονίν στις βασικές επιλογές του ή όχι.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος, με την πρόθεση την Ανόρθωσης για διατήρηση του νεαρού στο ρόστερ να είναι δεδομένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ