ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«H UEFA δίνει στον Τζάνο την ευκαιρία που χρειάζεται»

Οι Γεωργιανοί περιμένουν πώς και πώς τον Ανανίτζε ενόψει Λευκορωσίας και ονειρεύονται το Euro

Η έξαρση του κορωνοϊού «πάγωσε» σχεδόν τα πάντα, όχι μόνο στην κοινωνική ζωή αλλά και στο ποδόσφαιρο. Αυτό έδωσε παράταση στην αγωνία των Γεωργιανών να δουν την ομάδα τους να εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο Euro, τη διεκδίκηση της οποίας περιμένουν πώς και πώς.

Το νόμισμα, ωστόσο, έχει δύο όψεις όπως φαίνεται σε δημοσίευμα ιστοσελίδας της χώρας, αφού η αναβολή των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι για τον Μάρτιο δίνουν την ευκαιρία στον Τζάνο Ανανίτζε να αποθεραπευτεί και να είναι κι αυτός διαθέσιμος για τους αγώνες που θα κρίνουν το κατά πόσον η Γεωργία θα καταφέρει ή όχι.

Δημοσίευμα της lelo.ge ασχολείται με την περίπτωση του παίκτη της Ανόρθωσης, συνδέοντάς την με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν λόγω της αναβολής του αγώνα με τη Λευκορωσία που είναι πια προγραμματισμένος για της 2 Ιουνίου.

«Τον Μάρτιο ο Τζάνο δεν θα μπορούσε να είναι παρών με τη Λευκορωσία. Αυτό θα ήταν μεγάλη απώλεια για τη Γεωργία, γιατί αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να χαρακτηριστεί ηγέτης της ομάδας, αυτός είναι ο Τζάνο. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί μέσοι στην ομάδα, αλλά ο παράγοντας Ανανίτζε είναι πολύ σημαντικός. Αν είναι σε καλή κατάσταση, η μεσαία γραμμή της Γεωργίας γίνεται πολύ πιο δημιουργική», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Θα ήταν άδικο για τον Ανανίτζε να χάσει το παιχνίδι με τη Λευκορωσία. Προετοιμαζόταν γι' αυτό για πολύ καιρό και ένας από τους βασικούς λόγους που άλλαξε ομάδα τον Γενάρη ήταν για να έχει καλή κατάσταση κόντρα στη Λευκορωσία. Η απόφαση της UEFA δίνει στον Τζάνο την ευκαιρία που χρειάζεται και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Και μετά ποιος ξέρει, ίσως το Euro είναι το τουρνουά που θα κορυφώσει την καριέρα του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανανίτζε τραυματίστηκε πριν από μερικές μέρες σε προπόνηση της Ανόρθωσης, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για περίπου έξι εβδομάδες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X