ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ανανίντζε ο πρώτος

Εμπλέκουν την «Κυρία»

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και όλοι στην «Κυρία» δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν ότι περνά απ’ το χέρι τους για να παραμείνουν εκεί μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Κάτι τέτοιο όμως προϋποθέτει και ενίσχυση τον Γενάρη, μιας και η ομάδα πρέπει να φουλάρει ενόψει και του πιο κρίσιμου κομματιού του πρωταθλήματος. Μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να δηλώνει προσηλωμένος στο πρωτάθλημα, όμως η μεταγραφική περίοδος δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Ήδη στο εξωτερικό έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα που αφορούν την «Κυρία». Η ιστοσελίδα lelo.ge αναφέρει πως ο Γεωργιανός διεθνής μέσος, Τζάνο Ανανίντζε βρίκσετια στο στόχαστρο της Ανόρθωσης μιας και δεν υπολογίζεται απ’ την Σπαρτάκ Μόσχας και έχει ενημερωθεί να ψάξει για τον επόμενο σταθμό του.

Πέραν όμως απ’ την Ανόρθωση οι Γεωργιανοί αναφέρουν πως πιθανός προορισμός για τον Ανανίντζε είναι η Άρσεναλ Τούλα, η Ροστόφ, Δυναμό Μπατούμι και η ΑΕΚ Αθηνών.

Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Ανανίντζε είναι μάλλον απαγορευτικό για την Ανόρθωση (και κάθε Κυπριακή ομάδα). Ο Γεωργιανός λαμβάνει 1.7 εκατομμύρια ευρώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X