ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Αισιόδοξος και... ανυπόμονος!

Ο Οκριασβίλι αδημονεί για την επάνοδό του σε δράση

Χάρης Χαρίτωνος

Το κεφάλαιο Τορνίκε Οκριασβίλι είναι ένα από τα πλέον σημαντικά που απασχολούν την Ανόρθωση αυτή την εποχή. Το ωστικό οίδημα που υπέστη στα μέσα Νοεμβρίου στην προπόνηση της Εθνικής Γεωργίας συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και η ημερομηνία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση είναι άγνωστη στο παρόν στάδιο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι ανυπόμονος για την επανοδό του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, τουλάχιστον στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Αυτό τονίζει ο ίδιος και σε μέσα της πατρίδας του τις τελευταίες μέρες, αφού είναι απόλυτα πεπεισμένος πως θα επανέλθει πολύ σύντομα στις υποχρεώσεις της ομάδας της Αμμοχώστου, για το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο που υπάρχει, αν και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αποθεραπευτεί πλήρως.

Σε αντίθετη περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το μέλλον του στην Ανόρθωση, αφού και το συμβόλαιο του λήγει τον ερχόμενο Μάιο. Το σίγουρο είναι πως η Ανόρθωση θα ήθελε να τον κρατήσει με τους δικούς της όρους, αν και πρόταση ανανέωσης δεν έχει υποβληθεί ακόμη στον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό.

Άγνωσται είναι και οι βουλαί του ιδίου, σχετικά με το μέλλον του, αφού στο μυαλό του υπάρχει και το σενάριο να μην απορρίψει και την προοπτική του εξωτερικού, πέρα από την πιθανότητα παραμονής του στο νησί μας.

Το δεδομένο είναι πως η κατάστασή του θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το επόμενο διάστημα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος και ανυπόμονος πως θα «πατήσει» γήπεδο σε λίγες μέρες, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν την αισιοδοξία του την συμμερίζονται και άλλοι στα ενδότερα της ομάδας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση