ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Άφησε λίγη δουλειά το καλοκαίρι

Έκανε ήδη τα κουμάντα του ο Τιμούρ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ακόμα δεν ξέρουμε εάν θα ξεκινήσει και πότε το πρωτάθλημα μας, μετά τις εξελίξεις με την αναβολή του Euro και την τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ. Η ομοσπονδία με ανακοίνωση της, τόνισε ότι θα ετοιμάσει πλάνο για το πρόγραμμα και θα το αποστείλει στις ομάδες.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία και η κυβέρνηση άρει τα μέτρα που πήρε για αντιμετώπιση του προβλήματος. Διότι, πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων μας και στην προκειμένη των αθλητών.

Στην Ανόρθωση βρίσκονται σε αναμονή και περιμένουν τις εξελίξεις, έτσι ώστε να αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις της ομάδας. Η «Κυρία» ισοβαθμεί ως γνωστό με την Ομόνοια και θέλει να δώσει την «μάχη» για τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, όποτε έχει την ευκαιρία εκφράζει την πίστη του για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γεωργιανός τεχνικός είναι ο πρώτος που πίστεψε σ’ αυτή την ομάδα και σ’ αυτούς του παίκτες.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα, έχουν συμβόλαιο τουλάχιστον και τη νέα περίοδο, αφήνοντας λίγη δουλειά για το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι Λόρια, Σελίν, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Νταουσβίλι, Ογκριασβίλι, Καλτσάς και Βασιλακάκης, όταν ήρθαν το καλοκαίρι υπέγραψαν διετές συμβόλαιο. Συμβόλαιο έχει και ο Ντούρις.

Ενώ, ο Σίντελφεντ ανανέωσε πρόσφατα για ακόμη ένα χρόνο, ο Κατσαράβα μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ο Ράγιος θέλει ακόμη δύο συμμετοχές για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του.

Όλοι αυτοί είναι δώδεκα στον αριθμό, χωρίς να υπολογίζουμε τον Ανανίτζε, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε αυτή την κατηγορία δεν μπαίνει ο Μαρκάσα, ο οποίος από του χρόνου θα λογίζεται για Κύπριος και δεν θα πιάνει θέση, στους 15 του α’ καταλόγου.

Επίσης, είναι η περίπτωση του Μανθάτη, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Ελλαδίτης φέτος ήταν στον β’ κατάλογο, αλλά εάν μείνει και του χρόνου θα είναι α’ καταλόγου.

Με αυτά τα δεδομένα, εάν υποθέσουμε ότι μείνει ο Ανανίτζε, θα έχει μόνο δύο θέσεις διαθέσιμες για τον α’ κατάλογο, εκτός κι αν αποχωρήσει κάποιος απ’ αυτούς που αναφέραμε πιο πάνω.

Συνεπώς, θα είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι αυτό για την Ανόρθωση, καθώς πλέον δημιούργησε τον κορμό και θα κάνει λίγες προσθήκες. Αυτό είναι καλό και για την Ευρώπη, καθώς δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος, διότι οι υποχρεώσεις ξεκινούν πολύ γρήγορα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X