ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: «#110yearsfromhome με Virtual επίσκεψη στο μουσείο!»

Πρωτοποριακή ενέργεια απ' την ομάδα της Αμμοχώστου

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση γνωστοποίησε πως σήμερα εγκαινιάζει μια σειρά ενεργειών που συνδεόνται με τα 110α γενέθλια του συλλόγου. Από σήμερα ξεκινά η δυνατότητα για διαδραστική παρουσίαση του μουσείου του συλλόγου που στεγάζεται στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Μάλιστα με τον κατάλληλο εξοπλισμό η περιδιάβαση στο μουσείο είναι διαθέσιμη και σε συνθήκες VR.

Αναλυτικά:

Ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου πλησιάζει, καθώς στις 30/1 συμπληρώνονται 110 χρονιάς ζωής και προσφοράς του σωματείου στον τόπο μας. Δυστυχώς τα γενέθλια αυτά δε θα τα γιορτάσουμε όπως τα θέλουμε μαζί με τον κόσμο μας, αφού οι συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε δεν το επιτρέπουν. Όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα εορταστούν όπως αρμόζει.

Εγκαινιάζοντας μια σειρά ενεργειών που συνδέονται με τα 110α γενέθλια της Ανόρθωσης, παρουσιάζουμε σήμερα (22/1) μια διαδραστική παρουσίαση του μουσείου του συλλόγου που στεγάζεται στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Παρέχεται η δυνατότητα να νιώσει ο κάθε φίλαθλος της ομάδας μας, και γενικότερα, πως βρίσκεται μέσα στο μουσείο και ξεφυλλίζει τις σελίδες της εθνικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και αθλητικής δράσης της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Πέραν του walk through που μπορεί να κάνει ο καθένας από την οθόνη του υπολογιστή του, με τον κατάλληλο εξοπλισμό η περιδιάβαση στο μουσείο είναι διαθέσιμη και σε συνθήκες VR.

Η δυνατότητα αυτή έγινε πραγματικότητα χάρη στην ευγενή προσφορά της νεοφυούς εταιρείας MediaRealtors.com, με πρωτοβουλία του ιδρυτή και Προέδρου της, κ. Μιχάλη Γιακουμή, τον οποίο η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημοσίως.

Η MediaRealtors.com δημιούργησε και παραχώρησε δωρεάν το 3D Walk Through VR Video του Μουσείου, για να μπορούν όλοι οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης και γενικότερα το ποδοσφαιρόφιλο κοινό να το επισκεφθούν από την άνεση του σπιτιού τους, ειδικότερα αυτή την περίοδο του υποχρεωτικού εγκλεισμού λόγω της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Γιακουμή ανέφερε ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την Ανόρθωση. Μια ομάδα που είναι συνυφασμένη με την Αμμόχωστό μας, την προσφυγιά και την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Μουσείο από την Ιστοσελίδα του Σωματείου μας https://anorthosis.com.cy/μουσείο/ καθώς και την ιστοσελίδα της mediarealtors.com στο σύνδεσμο

https://my.matterport.com/show/?m=DtymJ734XYW

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση