ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Αν του αρέσει θα μείνει περισσότερο...»

Δείτε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ανανίντζε, με αφορμή την μεταγραφή του στην «Κυρία»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με αφορμή την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή του, Τζάνο Ανανίντζε στην Ανόρθωση ο Ατζνέτνης του Γεωργιανού, Τέυμουραζ Λεψάγια, παραχώρησε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων τόνισε τον λόγο που έκανε τον παίχτη να έρθει στην Ανόρθωση, καθώς επίσης και στην προοπτική να συνεχίσει στην ομάδα για περισσότερο διάστημα πέραν των έξι μηνών που διαρκεί αρχική συμφωνία.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

Μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση του Τζάνο έπαιξε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ξέρει τον ποδοσφαιριστή πολλά χρόνια και ξέρει τι μπορεί να του ζητήσει. Χρειαζόταν τέτοιο παίχτη. Επίσης, στην Ανόρθωση έχει συμπατριώτες ο Ανανίντζε. Είχαμε καλύτερες προτάσεις, αλλά αποφασίσαμε ότι χρειαζόταν όσο το δυνατό περισσότερα παιγνίδια και να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του.

Είναι πολύ σημαντικό ότι η Ανόρθωση παλεύει για το πρωτάθλημα. Το να παλεύεις για το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το να είσαι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το να παλεύεις για το Champions League είναι μία καλή προοπτική.

Ήταν εύκολο να ‘σπάσουμε΄ το συμβόλαιο με την Σπαρτάκ, δεν κάναμε καμία ανταλλαγή, πήραμε όλα όσα ζητήσαμε.

Περιμέναμε και μία πιο μακρά συμφωνία αλλά σκεφτήκαμε και αυτή την επιλογή. Αν του Τζάνο του αρέσει εδώ, τότε είναι πιθανόν για περισσότερο χρόνο. Ο Τζάνο και όλη η Γεωργία προσβλέπουν στα πλέιοφ για το Euro 2020. Έτσι αποφασίσαμε για συμβόλαιο 6 μηνών και μετά θα δούμε τις επιλογές μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X