ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αν δεν είχα και σένα...

Το πιο αξιόπιστο «πιστόλι»

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Απ’ τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο Κβιλιτάια απ’ την Ανόρθωση, όλοι ήξεραν πως πρόκειται για επιθετικό που στο δικό μας πρωτάθλημα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι τέτοιας πάστας ποδοσφαιριστής, που όντως στην καλή του μέρα σου κερδίζει παιχνίδι στο χαλαρό.

Είναι χαρακτηριστικό σήμερα πως πέτυχε χατ τρικ, με δυο εκτελέσεις πέναλτι και ένα εξαιρετικό τελείωμα στις μόλις έξι τελικές της Ανόρθωσης. Άμα δηλαδή έχεις ποδοσφαιριστή που σε μέρα που η παραγωγή της ομάδας είναι ελάχιστη και μπορεί να πετύχει 3 τέρματα, δεν μπορείς παρά να είσαι χαρούμενος για την επιλογή σου.

Έχει καλές τοποθετήσεις, καλή τεχνική, ύψος και το σημαντικότερο όλων έχει αίσθηση του γκολ. Και τώρα θα μου πεις πέτυχε χατ τρικ με δυο πέναλτι και εν μέρει θα έχεις δίκαιο, όμως απ' την άλλη δεν παύει να είναι χατ τρικ σε ένα παιχνίδι που η ομάδα έφτιαξε όλες και όλες άλλες έξι φάσεις (μαζί με τα δυο πέναλτι). 

Για να γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρο το τι ποδοσφαιριστής είναι ο Κβιλιτάια, να σημειώσουμε ότι πέτυχε 7 τέρματα και έδωσε 1 ασσίστ σε 9 συμμετοχές με την Ανόρθωση. Σκοράρει κάθε 92 λεπτά. Ε τέτοιο ποδοσφαιριστή δεν μπορείς παρά να τον εκθειάσεις, και στην «Κυρία» ξέρουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα αξιόπιστο επιθετικό όπλο που μπορεί να τους ξελασπώσει σε δύσκολες βραδιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

10 στα 10!

10 στα 10!

Η Ανόρθωση παίρνει το μέγιστο από τα πέναλτι αυτή τη σεζόν!
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ