ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Σωστή η χρήση του VAR, στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές»

Πάγια η θέση της Ανόρθωσης σχετικά τους Κύπριους διαιτητές και το VAR

Δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μετά την λήξη του ντέρμπι της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που πήγαν να κάνουν ότι μας έκανε φέτος ο Απόλλωνας. Είναι απολύτως φυσιολογικό να λέγονται διάφορα πάνω στην πίκρα, Εμείς θεωρούμε ότι πάρθηκαν οι σωστές αποφάσεις. Θεωρούμε ότι λειτούργησε σωστά το VAR σήμερα. Αυτή είναι η λογική του, όταν δεν δεις κάτι στην κανονική ροή του αγώνα.

Όπως είπε και ο προπονητής μας ο καθαρός χρόνος που παίχτηκε ποδόσφαιρο ήταν ελάχιστος, είναι και αυτό όμως μέσα στο παιχνίδι. Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Απόλλωνα ανέφερε ότι  η φιλοξενία μας ήταν πολύ καλή και από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε.

Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του. Από εκεί και πέρα εμείς βλέπουμε τι έγινε στο αγωνιστικό κομμάτι. Η πάγια μας θέση είναι να στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές και το VAR. Το θέλαμε από την αρχή της χρόνιας και πρέπει να του δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο. Και εμείς είχαμε παράπονα και όπως τονίζαμε τότε, ότι πρέπει να του δοθεί χρόνος, το ίδιο θα πούμε και σήμερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση