ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Πάει για δυο φορ τον Γενάρη

Ξεκίνησαν οι διεργασίες για τον προγραμματισμό

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Ανόρθωση πλήρωσε την επιθετική της δυστοκία, χάνοντας με 2-0 από τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Παρότι δημιούργησε αρκετές τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι δέχτηκε μοιραία άλλη μια ήττα.

Είναι παραδεκτό από όλους ότι υπάρχει εμφανέστατο επιθετικό πρόβλημα στην Ανόρθωση. Η «Κυρία» έχει πετύχει μόλις 12 γκολ σε 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αριθμοί που δεν συνάδουν με μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί εδώ και αρκετό καιρό, με τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης να έχουν ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Ο Τσίσκο Μουνιόθ θα έχει το γενικό πρόσταγμα για τις μεταγραφές που θα γίνουν. Ο Ισπανός θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, με στόχο να ανεβάσει το επίπεδο και την ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του.

Η Ανόρθωση αναμένεται να εξαντλήσει τον αριθμό των τεσσάρων προσθηκών τον Γενάρη και μάλιστα φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση δυο κεντρικών επιθετικών.

Μάλιστα, στόχος των ιθυνόντων της ομάδας είναι να ολοκληρωθούν στις αρχές του Γενάρη όλες οι προσθήκες, έτσι ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν από τα πρώτα παιχνίδια του 2023.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση