ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Cablenet καλεί Ανόρθωση!

Η Cablenet μπαίνει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την προβολή αγώνων πρώτης κατηγορίας. Η συγκεκριμένη τηλεοπτική πλατφόρμα έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ερμή Αραδίππου για την προβολή των εντός έδρας αγώνων του για την τριετία 2019-22.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μείνει μόνο στον Ερμή το  συνδρομητικό κανάλι. Η Cablenet θέλει να ενισχύσει την ομάδα της με κάποιους «μεγάλους παίκτες», οι οποίοι θα αποτελέσουν τους «κράχτες» για το κυπριακό φίλαθλο κοινό. Η δελεαστική πρόταση που κατέθεσε στον ΑΠΟΕΛ έχει επιβεβαιωθεί από τους διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων».

Συγκεκριμένα, η Cablenet προσφέρει στους γαλαζοκίτρινους το ποσό των 2.650.000 ετησίως συν μπόνους 350.000 για την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την τριετία 2019-22. Φαίνεται όμως ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι η μοναδική μεγάλη ομάδα που έχει μπει στο στόχαστρο της Cablenet.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Cablenet «πολιορκεί» και την Ανόρθωση. Το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει στην ομάδα της Αμμοχώστου το ποσό των 1.600.000 ετησίως για την τριετία 2019-22.

Υπενθυμίζεται ότι η Ανόρθωση είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Cyta, συμφωνία η οποία προνοούσε ότι οι «κυανόλευκοι» θα λαμβάνουν 1 εκατομμύριο 350 χιλιάδες ετησίως.

Αν δεν επανέλθει η Cyta με νέα βελτιωμένη πρόταση τότε είναι πολύ πιθανόν η Ανόρθωση να αλλάξει τηλεοπτικό πάροχο την επόμενη τριετία (2019-22) και να μετακομίσει στο «στρατόπεδο» της Cablenet.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση