ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «θέλω να παίξω» στην πράξη

Γίνονται ενέργειες αλλά σιγουριά δεν υπάρχει

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Είναι μέρες δύσκολες για όλους μας και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό που ζούμε, με την Ανόρθωση να ζει στην αβεβαιότητα των όσων είχε βάλει στόχο και κινδυνεύουν να χαθούν χωρίς δική της ευθύνη. Η διοίκηση έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει την «θέλω να παίξω» θέση της και το παλεύει ώστε να είναι έτοιμη να χτυπήσει το πρωτάθλημα αν τελικά αυτό μπορεί να διεξαχθεί. Δεν είναι άποψη που εκφράστηκε απλά επειδή έτσι πρέπει, αλλά γιατί όλοι αυτό θέλουν στην ομάδα.

Σύμφωνα με το τι βγαίνει από τους ειδικούς, αν οι προπονήσεις αρχίσουν μέσα Απριλίου τότε αρχές ή μέσα Μαίου μπορεί να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι. Με «αν» και «μπορεί» σας τα γράφουμε γιατί έτσι τα μεταφέρουν όλοι αυτή τη στιγμή. Γίνονται πάντως προσπάθειες προς πάσα κατεύθυνση.

Η Ανόρθωση καλώς ή κακώς ξέρει πως αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν δεν υπάρχει σενάριο που να την αναδεικνύει πρωταθλήτρια, με μοναδική ίσως εξαίρεση την πιθανότητα ενός αγώνα μπαράζ με την ισόβαθμη τη στιγμή της διακοπής Ομόνοια. Αυτά όμως είναι για μετά, αφού και στην UEFA επεξεργάζονται εναλλακτικά σενάρια αν το 30 Ιουνίου καταστεί ανέφικτο. Είναι και δική τους πρόθεση να ολοκληρωθεί η σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X