ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ορίστηκε συνάντηση σε εταιρεία και σωματείο

Θα συζητηθούν όλα όσα αφορούν την ομάδα για να βρεθούν λύσεις

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η αγωνιστική κατάσταση και εικόνα της Ανόρθωσης, αλλά και η βαθμολογική θέση δεν αφήνει κανένα ευχαριστημένο, πόσο μάλλον τον Χρίστο Πουλλαΐδη που έχει φυσικά την μεγαλύτερη ευθύνη για τη φετινή πορεία.

Όπως γράψαμε χθες έγινε συνάντηση στην οικεία του μεγαλομέτοχου με επιφανείς Ανορθωσιάτες, πρώην παράγοντες και τον πρόεδρο του Σωματείου Ευγένιο Χαμπουλλά για να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση και να τους ενημερώσει για τις σκέψεις που έχει.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» αρχικά εξέφρασε το παράπονο του υποστηρίζοντας ότι νιώθει αδικημένος για την έντονη κριτική που δέχεται, καθώς νιώθει ότι έκανε ότι μπορούσε για να ανέβει επίπεδο η Ανόρθωση. Ο Πουλλαΐδης είναι έντονα προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και μάλιστα εξέφρασε και τις σκέψεις του περί αποχώρησης του από τα διοικητικά εάν δεν βρεθεί κάποια λύση στα προβλήματα που έχει η ομάδα, ενώ μία λύση είναι να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία του, όπως πρότεινε ο ίδιος.

Έτσι με όλα όσα γίνονται την επόμενη εβδομάδα έχει οριστεί συνάντηση ανάμεσα σε εταιρεία και σωματείο για να συζητηθούν όλα όσα προβληματίζουν τις δύο πλευρές και να παρθούν αποφάσεις για να λυθούν τα προβλήματα.

Πάντως όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο εκτελεστικός σύμβουλος-γραμματέας του σωματείου, Μιχάλης Νεοφύτου, ο σύλλογος είναι ανοιχτός για συνεργασία και θα κάνει ότι μπορεί από μέρους του για να βοηθηθεί η Ανόρθωση, φτάνει αυτή η συνεργασία να μην είναι εναντίων του σωματείου. (διαβάστε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση