ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Αναζητήσεις ενδεκάδας

Πίσω φαίνεται να το βρήκε ο Τιμούρ, μπροστά ψάχνεται

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης έφτασε στο τέλος της με το φιλικό στην Πάφο και πλέον μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό. Ο Κετσπάγια έβαλε τον πήχη ψηλά μιλώντας για τίτλο, τίποτα παράξενο για την ιδιοσυγκρασία του, αλλά αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να δείξει μια εικόνα που να πείθει.

Πίσω οι αποφάσεις δείχνουν να είναι ειλημμένες με τους Λόρια, Γκαλίτσιο, Σέλιν, Βργκοτς και Σίφο να αποτελούν την πεντάδα ενώ μπροστά τους αναμένεται να είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς.

Μέσα από την προετοιμασία και τη σειρά των φιλικών, δεν βγήκαν και πολλά ουσιαστικά συμπεράσματα για όσα ο προπονητής αποφάσισε αφού ειδικά μπροστά πειραματίστηκε αρκετά. Πάντα είναι και ανοιχτό το ενδεχόμενο επιπλέον κίνησης δημιουργικού παίκτη αν φύγει ο Κατσαράβα που θα «ανακατέψει» κι άλλο την τράπουλα.

Πίσω οι αποφάσεις δείχνουν να είναι ειλημμένες με τους Λόρια, Γκαλίτσιο, Σέλιν, Βργκοτς και Σίφο να αποτελούν την πεντάδα ενώ ο παίκτης που θα είναι μπροστά τους αναμένεται να είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς. Αυτά ως βασικές επιλογές. Πίσω τους υπάρχουν οι Παπαδόπουλος στο τέρμα, Στυλιανού δεξιά, Πηλέας αριστερά, Παναγιώτης Αρτυματάς στο κέντρο της άμυνας και Νταουσβίλι στα χαφ.

Για τις υπόλοιπες θέσεις σιγουριά δεν μπορεί να υπάρξει και ίσως θα τους επιλέγει με το παιχνίδι. Βασιλακάκης ή Μαργκάσα, Σαντίκ ή Ντούρις, Οκριασβίλι αριστερά ή δεκάρι, Ράγιο δεξιά ή δεκάρι, Καλτσάς και οι Εγγλέζου, Μανθάτης, Χατζηβασίλης να δίνουν το βάθος. Αν έρθει ένας ακόμα και είναι δεκάρι καθαρό, τότε ο Οκριασβίλι πάει αριστερά.

Επιλογή για τα χαφ αποτελεί και ο Κοφί ενώ κρατά τον Μικάγια στον άσσο, τον Ιωάννου μεσοεπιθετικό και τον Κορέα για πλάγιο μπακ. Θα παίξουν και Κύπριοι είναι δεδομένο αυτό φέτος.

Σε σχέση με την πρεμιέρα ο Ράγιος υπολογίζεται, ενώ Σέλιν και Λόρια θα το παλέψουν. Οι τρεις τους έχασαν το φιλικό με την Πάφο αλλά αν είναι διαθέσιμοι αναμένεται να είναι και βασικοί. Μετά την ΑΕΛ, θα αξιολογήσει την ομάδα άλλες τρεις βδομάδες και πιθανόν τα πλάνα να αλλάξουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X