ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρονίκου: «Δίνω προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ λόγω φανέλας και ομάδας» (Σχόλιο για Καρσέδο)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Κύπριος προπονητής

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιγνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Κύπριος προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιγνίδι Απόλλων-ΑΕΛ: «Είναι δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλους στόχους για το πρωτάθλημα. Μέσω του κυπέλλου είναι ευκαιρία για διάκριση. Ήταν δίκαιη επικράτηση του Απόλλωνα. Βρήκε και ευκαιρίες η ΑΕΛ, δημιούργησε καταστάσεις αλλα ο Απόλλωνας έκανε τις ευκαιρίες, γκολ». 

Για τα αμυντικά λάθη της ΑΕΛ: «Και από τις δύο ομάδες, υπήρξαν εύκολα πέναλτι. Ήταν ανοικτοί οι αμυντικοί της ΑΕΛ, οι παίκτες του Απόλλωνα βρήκαν ανοικτούς χώρους».

Για το τι σημαίνει για τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ: «Αυτό δίνει ψυχολογία, αποφεύγεται η μουρμούρα στον Απόλλωνα γιατι υπάρχει κάποιος στόχος αυτός του κυπέλλου και η έξοδο στην Ευρώπη. Η ζωή όμως δεν σταματά, μια ομάδα σαν την ΑΕΛ δεν πρέπει. Να σταματήσει πρέπει να δει με τον προγραμματισμό τι γίνετε. Ποιοι παίκτες τις κάνουν και ποιοι όχι».

Για την καλή πορεία Άρη και Πάφου: «Αυτό που πιστεύω, είναι πως ένας καθοριστικός παράγοντας είναι το οικονομικό αλλα τα λεφτά μόνα τους δεν κάνουν τίποτε. Η Πάφος είναι η καλύτερη στο κομμάτι της επένδυσης, από την άλλη ο Άρης ξέρει τι θέλει στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν μιλάνε πολλά, φέρνουν τους παίκτες που θέλουν. Πολλά πράγματα που λέει ο Σπιλέφσκι έχει δίκαιο. Έχουν πολύ καλό staff, για να μπορέσει να φέρει εις πέρας το μοντέλο παιγνιδιού. Αυτά τα στοιχεία έδειξε ο Άρης, εκγύμναση, ποιότητα. Σαν υποδομή η Πάφος έχει την καλύτερη στην Κύπρο και σε ατομικό επίπεδο έχουν τους καλύτερους, όμως στο ομαδικό υστερούν. Φυσικά Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση χρειάζεται πιο πολλή δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι που είναι κάτι που δεν θέλει ο κόσμος τους».

Για την συνέχεια των πλει-οφ: «Άλλοι έχουν για την πρώτη θέση και άλλην για την έξοδο στην Ευρώπη. Τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση τον έχουν το ΑΠΟΕΛ και Άρης και λίγο πιο πίσω Πάφος και ΑΕΚ. Δίνω προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ λόγω φανέλας και ομάδας αλλα βλέπουμε πως ο Άρης είναι γρήγορος σε τιμωρεί στην αντεπίθεση. Αν βλέπαμε ποιότητα θα έλεγα αυτή της Πάφου αλλα τους λείπει η απόδοση. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μπεν Σιμόν για την πορεία που κάνει η ομάδα. Ο Άρης είχε κάνει κοιλιά και πέρσι κατάφερε να την ανατρέψει λόγω των απωλειών του ΑΠΟΕΛ».

Για την Πάφο: «Έχω άποψη άλλα δεν χρειάζεται να την πω. Ο προπονητής της Πάφου είναι από τους καλύτερους στην Κύπρο. Δεν ξέρω το κίνητρο των παικτών και την κουλτούρα».

Για την Ομόνοια: «Σίγουρα οι πολλές αλλαγές δεν ωφελούν. Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια μέσω του κυπέλλου μπορεί να το πετύχει. Το είπε και ο πρόεδρος ότι πρέπει να αλλάξουν πράγματα για να διακριθεί. Η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ είναι οι μεγαλύτερες σε ιστορία, κόσμο και τίτλους».

Για την Ανόρθωση: «Έχει δείξει πολλά καλά γραφήματα ποδοσφαίρου. Έχουν προβλήματα τραυματισμού όμως συνεχώς. Κάποια πράγματα πρέπει να ψάξουν γιατι αυτό φέρνει την ομάδα πίσω».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση