ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεοδώρου: «Το 5-0 από την Ένωση ξεχείλισε το ποτήρι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακας, Βασίλης Θεοδώρου.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ και την αποδέσμευση του προπονητή αλλά και του τεχνικού διευθυντή: «Την Κυριακή το βράδι είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα και μία καταστροφική εμφάνιση. Πριν τον αγώνα μιλήσαμε με τους παίκτες και θέσαμε στόχο την νίκη αλλά δεν την πήραμε. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αποδείξαμε ότι θέλαμε την νίκη. Η εμφάνιση της Κυριακής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αποδεσμεύσαμε τον κύριο Ακράποβιτς αλλά και τον τεχνικό διευθυντή».

Για τον λόγο αποδέσμευσης του προπονητή και την παρουσία της ομάδας: «Με τον κύριο Ακράποβιτς κερδίσαμε την Ανόρθωση, πήραμε ισοπαλία εκτός με τον Άρη αλλά από ένα σημείο και μετά παρουσιαζόμασταν χωρίς κίνητρα και είχαμε αδιαφορία. Στα δύσκολα παιχνίδια είχαμε πολύ καλό πρόσωπο ενώ στα ματς έξι βαθμών ήταν λες και οι παίκτες μας έκαναν χάρη. Χάσαμε από τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Όταν με αυτές τις ομάδες δεν υπάρχει πάθος και θέληση τότε κάτι δεν πηγαίνει καλά. Δεν πρέπει να έχουμε καλή παρουσία μόνο με τις μεγάλες ομάδες».

Για την μάχη της παραμονής: «Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν είναι ντροπή να πέσουμε κατηγορία αλλά αλλάξαμε την τεχνική ηγεσία για να παλέψουμε για την παραμονή μας».

Για την επιλογή νέου προπονητή: «Αυτό είναι κάτι που θα δούμε. Ο χρόνος μας πιέζει. Ακολουθεί ένας πολύ σημαντικός αγώνας και πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Οι παίκτες μας πληρώνονται και πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον επόμενο αγώνα. Για την ώρα θα πορευτούμε με υπηρεσιακό προπονητή και μετά θα ψάξουμε τον αντικαταστάτη του κυρίου Ακράποβιτς».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση