ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαντία: «Χάσαμε από μια ομάδα που έχει 10 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ακρίτα

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα (0-3) της ομάδας του από την ΑΕΛ, μίλησε ο τεχνικός του Ακρίτα Χλώρακας, Νταβιντ Μπαντία.

Τα όσα ανέφερε: 

Για το παιχνίδι: «Χάσαμε ένα παιχνίδι, δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Δύσκολο το παιχνίδι και γενικότερα το φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα αν θέλουμε βαθμούς. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από τους παίκτες. Νιώθουμε άσχημα και για τα τρία τέρματα που δεχθήκαμε. Πιστεύουμε ότι ήμασταν καλοί ειδικά στην επανάληψη. Φτιάξαμε φάσεις όμως πάντα μας λείπει η τελική προσπάθεια. Η σημερινή ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στους πέντε αγώνες που χάσαμε, είχαμε απέναντί μας δυνατούς αντιπάλους. Με ομάδες της ίδιας δυναμικότητας χάναμε στις λεπτομέρειες. Σήμερα χάσαμε από μια ομάδα που έχει δέκα φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Είναι δύσκολη η κατάσταση στην ομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δύσκολο το ποδόσφαιρο και εκεί που δεν το περιμένεις μπορούν να αλλάξουν πολλά».

Για την άσχημη πορεία της ομάδας που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας: «Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, και για εμάς ήταν δύσκολα τα δεδομένα την πρώτη κατηγορία με μια νέα ομάδα. Ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν αυτά τα δεδομένα. Μοιραζόμαστε το γήπεδο μας και με άλλη ομάδα. Φυσικά ξέραμε τις δυσκολίες. Πάντα υπάρχουν πολλές δυσκολίες με μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε δυνατότητες και να πάρουμε νίκες στην πορεία».

Για την συνέχεια: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Μιλώ καθημερινά με την διοίκηση και αναλύουμε το αγωνιστικό κομμάτι. Σκεφτόμαστε πώς να λύσουμε τα προβλήματα. Έχουμε παίκτες που τώρα χτίζουν την καριέρα τους για να γίνουν καλύτεροι. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια για εμάς».  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση