ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λιασίδης: «Είμαστε κοντά σε ποδοσφαιριστή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Γενικός Διευθυντής του Ακρίτα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Ακρίτα Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Ευελπιστούμε να μείνουμε για ολόκληρη τη χρονιά στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Ζητήσαμε να μεταφερθεί η αλλαγή του ταρτάν».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας. Η φιλοσοφία μας είναι πάντα να διεκδικούμε τη νίκη. Είναι δύσκολος ο αντίπαλος. Έχουμε δύο κόκκινες κάρτες. Ο Κόρατς και ο Σαραβάνια θα απουσιάζουν. Έχουμε και έναν τραυματία τον Πογκέν. Ο Πικκής είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι σαν νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Όπως ήρθε το αποτέλεσμα είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον Αμπουραχίμι: «Θα προχωρήσουμε με τον δανεισμό του στην Πάφο. Μια συμφέρουσα πρόταση που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Είμαστε και εμείς κοντά να εντάξομε έναν ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Δεν είναι από την Πάφο. Θα ενημερωθείτε εν καιρώ όταν καρποφορήσει το ντιλ».

Για το παιχνίδι με την Πάφο που ορίστηκε παραμονή Χριστουγέννων: «Θα αποστείλουμε επιστολή σαν Ακρίτας να αλλάξει η ημερομηνία. Δεν υπάρχει λογική να παίξουμε παραμονή Χριστουγέννων. Έχουμε ήδη αποταθεί στην ομοσπονδία. Το ιδανικό για όλους είναι να αλλάξει η ημερομηνία».

Κάλεσμα στον κόσμο: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Καλούμε όλο το παφιακό κοινό και τον κόσμο του Ακρίτα να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα να πάρει τη νίκη και να ανεβεί στους 7 βαθμούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση