ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μεγάλη νίκη... περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας»

Όσα ανέφερε ο Κύπριος προπονητής

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο απλώς συμμετείχαμε στο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλή η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο δεύτερο κάναμε κάποιες αλλαγές, λειτουργήσαμε καλύτερα και θεωρώ πως ήμασταν ισάξιος αντίπαλος και κερδίσαμε».

Για τον Μπέκερ: «Για αυτό το φέραμε στην ομάδα. Πρώτη φορά σε μια ξένη χώρα. Μπράβο σε όλους τους παίκτες, καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον κ. Όλτρα».

Οι δηλώσεις του στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη:

«Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Σκοράραμε ένα πανέμορφο γκολ και αυτό. Δεν κάναμε τίποτε άλλο στο πρώτο ημίχρονο. Δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο το πρώτο ημίχρονο. Με την αλλαγή του συστήματος στο β’ μέρος καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε το ματς. Αναχαιτίσαμε την ΑΕΚ και είμαστε περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτή η δεύτερη νίκη μας δίνει έξτρα κίνητρα και πρέπει να μας κάνει πιο υπεύθυνους. Πρέπει να δούμε τι κάναμε καλά στο β’ μέρος αλλά και τι δεν κάναμε καλά στο πρώτο ημίχρονο για να μην έχουμε την ίδια εικόνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Ευχαριστούμε τη Νέα Σαλαμίνα για την έδρα. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές στο επιτελείο, στη διοίκηση. Μόνο και μόνο από το όνομα της ΑΕΚ, το πόσο έχει μεγαλώσει, το πόσα πέτυχε τα τελευταία χρόνια κάνει τεράστια αυτή τη νίκη. Πρέπει να βρούμε ισορροπία στην άμυνα γιατί σε όλα τα ματς δεχθήκαμε γκολ. Για τον Ντιγκινί δεν έχω να πω πολλά. Η πορεία του τα λέει όλα. Ήρθε για να μας δώσει πράγματα που δεν είχαμε».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση