ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κωνσταντίνου: « Στερηθήκαμε βαθμούς και νίκες, οριστική η απόφαση του προέδρου»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΖ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Πρώτο σχόλιο για τις εξελίξεις: «Είναι κάποια πράγματα που συνέβησαν, ο πρόεδρος αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του μετα από κάποια γεγονότα που συνέβησαν, προσωπική απόφαση, έχει επενδύσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Ανέβασε την ομάδα από την 3η κατηγορία. Είναι οριστική απόφαση, θα υπάρξει συνάντηση εντός της ημέρας για έκτακτη συνεδρίαση».

Αν είναι για διαιτητικά λάθη η απόφαση: «Καθαρά λάθη που αφορούσαν την διαιτησία και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού. Όλοι έχουν δει τι έχει συμβεί».

Για την λύση της συνεργασίας με τον κ. Πάντσεον: «Κοινή συναίνεση με την διοίκηση και είμαστε σε αναζήτηση για τον νέο προπονητή. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από την τεχνική ηγεσία. Έδειξαν σημάδια βελτίωσης αλλα αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για το παιγνίδι με την Δόξα: «Θέλουμε καινούργιο προπονητή στον πάγκο. Είμαστε σε συζητήσεις θα προσπαθήσουμε να κλείσει αυτό το Σαββατοκύριακο».

Αν θα είναι Κύπριος ο νέος προπονητής: «Δεν έχω ενημέρωση. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Συζητάμε με κάποιους, στα επόμενα 24ωρα θα κλείσει».

Για την τελευταία θέση: «Έχουμε πάρει λιγότερα από αυτά που δώσαμε. Στερηθήκαμε βαθμούς, νίκες για διάφορους λόγους. Ότι βρισκόμαστε στην τελευταία θέση σε αυτό ήρθαν και οι τελευταίες εξελίξεις. Δεν μας αξίζει να είμαστε εκεί. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική». 

Αν πιστεύει πως μπορει να παραμείνει η ομάδα κατηγορία: «Δεν μπορούμε να πιστεύουμε. Αν ήταν από τα πόδια μας, η ομάδα θα παρέμενε. Από την στιγμή που δεν είναι στα πόδια μας, τότε πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Θα δώσουμε τις μάχες μας για να πάρουμε τους απαιτούμενους βαθμούς. Με όσα συμβαίνουν θα είναι θαύμα. Είναι δύσκολο, όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να πολεμάς κάθε αγωνιστική».

Αγωνιστικά: «Η ομάδα είναι πλήρης, την προπόνηση σήμερα θα την κάνει ο κύριος Σάββας Κωνσταντίνου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση