ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Υπολογίζουμε τη Βλάζνια... Έκανε φοβερή ανατροπή για να είναι εδώ»

Δηλώσεις του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ

Όλα έτοιμα για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνας της χρονιάς για την ΑΕΛ κόντρα στην Βλάζνια. Λίγο πριν τη σέντρα ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα: «Ευχόμαστε να είναι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, καλύτερη από την περσινή. Η προετοιμασία και τα φιλικά έχουν τελειώσει. Υπολογίζουμε πολύ την Βλάζνια που έκανε φοβερή ανατροπή στο προηγούμενο γύρο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Καμιά κυπριακή ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή την εποχή, αλλά πρέπει να κάνουμε όσα πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, δώσαμε λίγα φιλικά. Δεν υπάρχει δικαιολογία, θα πρέπει να κάνουμε όσα πρέπει για την πρόκριση».

Για τον κόσμο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κόσμο στην κερκίδα. Έχουμε κόσμο μετά τον περσινό αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Καρμιώτισσα. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο, αλλά υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία. Ελπίζω πως θα περάσουμε και στη συνέχεια να έχουμε περισσότερους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση