ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοδουλίδης: «Ο επενδυτής πρέπει να έχει επαφές με τον Σοφοκλέους»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision «Goal n Roll» ήταν ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα του επενδυτή.

Οι σημαντικότερες του τοποθετήσεις:

«Κανένας από εμάς μέχρι σήμερα δεν έχει προσεγγίζει κανένα επενδυτή. Από την ημέρα που έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα ανανεωθεί η σύμβαση με την εταιρεία, μας έχουν προσεγγίσει επενδυτές και funds. Ο συγκεκριμένος Σαουδάραβας μας έχει προσεγγίσει επίσημα, μας έχει κάνει και την πρόταση του. Εμείς περιμένουμε αυτά που έχουμε ζητήσει. Έχουν σταλεί τα οικονομικά στοιχεία. Έχει ξεκινήσει και τα μελετά. Μέχρι το τέλος της σεζόν ο επενδυτής θα πρέπει να έχει επαφές και με τον κ. Σοφοκλέους. Όχι για οικονομικούς λόγους. Πρέπει να μιλήσει, να δουν το πρόγραμμα πως πάει. Έχουμε πάρει εισηγήσεις από τον επενδυτή όμως έχουμε ζητήσει να έρθουν επίσημα μαζί με τις εγγυητικές αυτά που έχουμε ζητήσει».

Για το θέμα της Γενικής Συνέλευσης: «Όταν καταλήξουμε με επενδυτή ή χωρίς επενδυτή, εμείς θα πάμε στη γενική συνέλευση με πρόταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση από μόνοι μας».

Για τους στόχους που θα έχει η ΑΕΛ με τον επενδυτή: «Ο κόσμος περιμένει σίγουρα να ακούσει πρωταθλήματα κι όλα αυτά. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε βάσεις με τον επενδυτή, να δυναμώσει το σωματείο και η ομάδα. Να μείνουμε εκεί για χρόνια. Ταυτόχρονα απαιτούμε κύπελλα και πρωταθλήματα».

Για την ομάδα που θα συσταθεί: «Θα συσταθεί μια ομάδα ατόμων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, την οποία θα ηγούμαι εγώ και άλλα μέλη του ΔΣ για να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση