ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξεσηκωμός» στην Λεμεσό

«Πόλεμος» σε όλα τα μέτωπα

Από την μία ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, που ανέλαβε μία πρωτοβουλία για την κάθοδο ξένων διαιτητών στην Κύπρο.

Και από την άλλη ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, που ανέλαβε πρωτοβουλία για την κάρτα φιλάθλου.

Ο «Σόφο» μάλιστα εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα:
«Θεωρούμε ότι η στάση της ομοσπονδίας και ιδιαίτερα η δική σου στάση Πρόεδρε, όσο αφορά το μέτρο της κάρτας, χαρακτηρίζεται από προκλητική αδιαφορία», λέει στην επιστολή και συμπληρώνει:

«Είστε η διοργανώτρια αρχή και έχετε όλη την ευθύνη να προστατεύσετε το άθλημα του ποδοσφαίρου. Πρόεδρε, δυστυχώς εσύ και η εκτελεστική επιτροπή σφυρίζετε αδιάφορα, παρά το γεγονός ότι το άθλημα κινδυνεύει».

‘Όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει γενικός «ξεσηκωμός» στην Λεμεσό για τα θέματα του ποδοσφαίρου. Θέματα που απασχολούν γενικά τους φιλάθλους και έχουν πλήξει τις ομάδες της πόλης και όχι μόνο. 

Είναι γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου και η εικόνα στις εξέδρες είναι καταθλιπτική. Αυτό βλέπει ο Αντρέας Σοδοκλέους και αντιδρά, καθώς και η οικονομική ζημιά είναι μεγάλη.

Ο Νίκος Κίρζης είδε την ομάδα του να αδικείτε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ από τις αποφάσεις των διαιτητών και θέλει να αλλάξει πράγματα στον χώρο της διαιτησίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X