ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χατζήκυριακος για οδικό δίκτυο: «Τελειώνει η 1η φάση σε 15 μέρες»

Πως προχωρούν οι εργασίες του οδικού δικτύου στο Κολόσσι

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Άρη και ο εκ των υπευθύνων του οδικού δικτύου για το νέο γήπεδο της Λεμεσού Κυριάκος Χατζήκυριακος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εξαιρετική πορεία του Άρη: «Δεν περίμενα τέτοια πορεία. Όταν υπηρετήσαμε τον Άρη για μια δεκαετία ήταν πέτρινα χρόνια. Ήρθαν κάποιοι σωστοί άνθρωποι με 20 χρόνια συμβόλαιο. Ήρθαν για να μείνουν. Ούτε στα όνειρα μας δεν περιμέναμε να έχουμε τέτοια πορεία».

Για το οδικό δίκτυο: «Το έργο βρίσκεται σε καλή πορεία. Σε περίπου 15 μέρες θα τελειώσει η πρώτη φάση. Υπάρχει μια καθυστέρηση που δεν οφείλεται στα δικά μας χέρια. Πήραμε την παράταση μέχρι τις 30 Μαρτίου για την παράδοση της 1ης φάσης. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τα έργα γύρω από το γήπεδο, πεζοδρόμια, δρόμοι, οδικός φωτισμός, διαβάσεις πεζών.

Για το τι περιλαμβάνει η 2η φάση των έργων για το οδικό δίκτυο: «Θα υπάρχουν δυο έξοδοι προς τον αυτοκινητόδρομο. Περίπου 200 μέτρα έξω από το γήπεδο, θα βγαίνεις αμέσως στο highway. Θα υπάρχει έξοδος από την Πάφο. Βάσει του συμβολαίου αυτά τα έργα θα ολοκληρωθούν αρχές του 2024»

Για την 3η φάση: «Στην 3η φάση θα υπάρχει ακόμη μια έξοδος απέναντι από το γήπεδο, προς τον Ύψωνα».

Για τα βοηθητικά γήπεδα του Άρη και της ΑΕΛ: «Του Άρη είναι έτοιμο. Η ΑΕΛ έκανε ένα αίτημα για να γίνει το βοηθητικό πάνω από αυτό του Απόλλωνα αλλά υπάρχουν και εκεί προβλήματα. Υπάρχουν μπάζα που πρέπει να απομακρυνθούν για να ξεκινήσουν τα έργα».

Για το πάρκινγκ: «Το πάρκινγκ είναι γύρω στις 1000 θέσεις. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 11 χιλιάδες. Όταν βάλουμε προστασία στα πεζοδρόμια θα υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να κάνουν ένα τεράστιο χώρο πάνω από το γήπεδο για να φτιάξουν πάρκινγκ».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

Ο Κύπριος τεχνικός κρατά την αντίδραση της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ