ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
32° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Τρυφωνίδης για γήπεδο Λεμεσού: «Θα γίνει συζήτηση για το πως από τα 21 εκ. καταλήξαμε στα 46»

Διαβάστε τι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο βουλευτής της ΔΗΠΑ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο βουλευτής της ΔΗΠΑ Αλέκος Τρυφωνίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα που συζητήθηκε στην επιτροπή ελέγχου για το γήπεδο της Λεμεσού: «Στην επιτροπή ελέγχου είχαμε το θέμα ανάθεσης και διαχείρισης του νέου γηπέδου της Λεμεσού. Οι υψηλοί τόνοι συνεχίστηκαν και σήμερα. Το θέμα θα αποτελέσει σε μεταγενέστερο στάδιο θέμα για συζήτηση για το πως από τα 15 ή 21 εκατομμύρια καταλήξαμε στα 39, συν 7-8 το οδικό δίκτυο, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 46. Τίθενται πολλά ερωτήματα αν θα είναι βιώσιμη η διαχείριση. Οι τρεις ομάδες πρέπει να πληρώνουν ένα ενοίκιο το οποίο σίγουρα δεν πρέπει να τις στραγγαλίζει.

Για την ονομασία του γηπέδου της Λεμεσού: «Επιπρόσθετα τίθεται και το θέμα εμπορικής διαχείρισης του γηπέδου. Όνομα στα δημόσια έργα και κτήρια δίνει το υπουργικό συμβούλιο. Τώρα ζητείται το όνομα να το δώσουν οι ομάδες. Αν είναι συμφωνία τελική (με αλφα μέγα) δεν είχαν τέτοιο δικαίωμα οι ομάδες. Στα δημόσια κτήρια το όνομα το δίνει το υπουργικό συμβούλιο ή μπορεί να το αναθέσει στον ΚΟΑ. Για να δώσουν το όνομα θα πρέπει να πληρώσουν και ένα σοβαρό τίμημα».

Για το θέμα με την ακαταλληλότητα των γηπέδων: «Ήταν διαπίστωση μας με τον συνάδελφο μας Αντρέα Αποστόλου και στη συνέχεια το υιοθέτησε και όλη η επιτροπή παιδείας. Από την ακαταλληλότητα των γηπέδων προκύπτουν σοβαρά ζητήματα. Σαν επιτροπή παιδείας και αθλητισμού ανοίξαμε χτες τη συζήτηση. Ζητήσαμε από τους αρμοδίους ότι σε ένα μήνα πρέπει να έρθουν ξανά με συγκεκριμένο σχεδιασμό και προγραμματισμό το πως διορθώνονται όλα τα γήπεδα μας. Η επένδυση μπορεί να είναι γύρω στα 30 εκατομμύρια».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση