ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θέλαμε ένα πάτσο για να ξυπνήσουμε»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ για τη νίκη επί της Δόξας

Την δική του άποψη για τη νίκη κόντρα στην Δόξα, παρέθεσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήθελε ένα καλό... πάτσο για να συνεχίσει η ομάδα του στον ίδιο ρυθμό.

Αναλυτικά:

 «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που μπορεί να πάει εξάδα. Όταν σκοράραμε το πρώτο γκολ βρήκαμε ρυθμό και κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, η συνέχεια είναι δύσκολη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε όλο το πρωτάθλημα στον ίδιο ρυθμό. Θέλαμε έναν καλό.. πάτσο να ξυπνήσουμε μετά την ΕΝΠ και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ: «Για να είναι μαζί μας αυτοί οι παίκτες, σημαίνει είναι καλοί παίκτες. Δεν είναι μόνο επειδή είναι ταλέντα. Πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και εμείς είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε να προχωρήσουν. Εξαρτάται από αυτούς. Πρέπει κάθε προπόνηση να δουλεύουν σκληρά και αν μπορούν να φωνάξουν εμένα να τους βοηθήσω. Πήγαν και οι τρεις σήμερα καλά. Τις περισσότερες φορές οι μικροί όταν παίξουν πρώτο παιχνίδι είναι αγχωμένος αλλά νομίζω όταν καλοί και βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει σήμερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση