ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα άλλαξε ο Μιχαηλίδης: «Με μονούς αγώνες το κύπελλο»

«Δεν είχα πρόθεση να αδικηθεί η ΑΕΛ», τονίζει

Με νέα του ανάρτηση μετά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αρχική του εισήγηση για αναστολή του κυπέλλου, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, εκφράζει τώρα τη θέση ότι οι αγώνες του θεσμού θα πρέπει να είναι μονοί έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και αυτός.

Αναλυτικά:

Μετά απο 2η σκέψη κ λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των φίλων μου στο FB, αποσύρω την εισήγηση μου αρ. 4 κ την αντικαθιστώ με σκέψη για μονούς αγώνες στο κύπελλο. Αντιλαμβάνομαι ότι η αρχική μου ιδέα, αν εφαρμοζόταν, θα αδικούσε την ΑΕΛ, κάτι που δεν ήταν ποτέ η πρόθεση μου.

Ήθελα απο την αρχή να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των αγώνων που θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές κ οι ομάδες μας. Δεν επιθυμώ να αδικηθεί καμιά ομάδα, αλλά να προσφέρω τροφή προς σκέψη για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που δημιούργησε στο ποδόσφαιρο μας ο δολοφονικός ιός. Φυσικά προέχει η υγεία όλων μας κ αυτό θα επιτευχθεί αν ακολουθήσουμε πιστά τα περιοριστικά μέτρα του υπουργείου Υγείας κ κυρίως Μένοντας Σπίτι!!! Αν όμως με τη βοήθεια του Θεού πάνε όλα καλά, τότε να σκεφτούμε πώς τελιώνουμε πρωτάθλημα & κύπελλο και προχωρούμε.

Εγώ σαν παλιός προπονητής έβαλα το πολύ μικρό μου λιθαράκι, αναμένουμε τις εξελίξεις...

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γερολέμου έφτασε να φορέσει και περιβραχιόνιο στα φιλικά του καλοκαιριού, όμως επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ δεν θα γράψει, τουλάχιστον για φέτος

ΑΕΛ: Το win-win που χάθηκε

Ο Γερολέμου έφυγε να βρει αλλού την τύχη του κι έτσι χάθηκε μια συνθήκη που θα ευνοούσε και τις δύο πλευρές
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X