ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συγκινητική ιστορία: «Σήμερα ζω το όνειρο μου»

Πρωταθλητισμός της ΑΕΛ στην κοινωνική δράση

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»  με τον Σάββα Κοσιάρη μίλησε η λειτουργός του Γραφείου Κοινωνικής Ευθύνης και ΜΜΕ της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, η οποία αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση της ΑΕΛ, ενώ συγκλόνησε με μία ιστορία με ένα παιδάκι πριν από λίγες μέρες. 

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικό σχόλιο: «Ευχαριστούμε για την ωραία παρατήρηση. Σίγουρα ενδεχόμενος να μην κάνουμε την πορεία που θα θέλαμε αλλα έχουμε επικεντρωθεί στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης. Έχουμε μέχρι σήμερα προβεί σε 15 δράσεις γιατι βλέπουμε ότι γεμίζουμε τις ψυχές μας με όμορφες στιγμές και γύρω από τον πλανήτη αλλα και με τα παιδιά. Να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος τη σεζόν και τα υπόλοιπα έργα»

 «Θεωρούμε μεγάλη ευθύνη και βάρος να συνεχίσουμε το έργο από την ημέρα τις ίδρυσης μέχρι και σήμερα με ότι δυνάμεις έχουμε και όσα μέσα να κάνουμε το καλύτερο».

Σχετικά με μία ανάρτηση ενός εκπαιδευτικού: «Είναι μεγάλη η ανταμοιβή. Πολλά συγχαρητήρια στον φίλο Σωκράτη για το έργο και την αγάπη του για τα παιδιά. Όταν με κοίταξε ένα παιδί, και μου είπε ζω το όνειρο μου..ήταν πολύ συγκινητικό».

Για τις δράσεις: «Μέσα από τις δράσεις μας θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και το σχολείο και να το δυναμώσει αυτό στην παιδεία. Θέλουμε να τους δείξουμε την καλή πλευρά του γηπέδου. Να φέρουμε μηνύματα όπως όχι στην βία, όχι στον ρατσισμό. Να δώσουμε μηνύματα στα παιδιά ότι οι παίκτες δεν έχουν κάτι να χωρίσουν μέσα στα αποδυτήρια. Μέσω της ξενάγησης μαθαίνουν τις αρμοδιότητες που υπάρχουν στο γήπεδο. «Έρχονται σχολεία και παιδιά και δείχνουμε πως και οι κοπέλες έχουν θέση στο ποδόσφαιρο». 

Για τον ρόλο της διοίκησης σε αυτό: «Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε την διοίκηση στο πλευρό μας που μας στηρίζει. Θεωρούν ευθύνη πως πρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας, λόγω και των οικονομικών προβλημάτων. Πρέπει να θυμόμαστε πως τα παιδιά δεν ευθύνονται για τίποτα για να τους στερούμε αυτό το δικαίωμα. Βλέπουν την πορεία και την ιστορία της ΑΕΛ».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση