ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συ.Φ.ΑΕΛ για «τρομονόμο» και διαφάνεια

Καλεί τη διοίκηση να κτίσει σωστή επικοινωνία με τον κόσμο

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους της ΑΕΛ για την κάρτα φιλάθλου σε σχέση και με όσα συνέβησαν στο ΑΕΚ-Ομόνοια και τις ζημιές στο γήπεδο της ΑΕΚ. Παράλληλα, ζητούν από τη διοίκηση να ενημερώνει επίσημα τον κόσμο για τα θέματα που προκύπτουν.

Αναλυτικά:

«Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του αθλητικού δικαστή φάνηκε για ακόμα μια φορά πόσο πρακτικά ανεφάρμοστος είναι ο τρομονόμος με τους υπερασπιστές του να μένουν ξανά εκτεθειμένοι χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα.

Ακούσαμε για ρίψη αντικειμένων και ζημιές στο AEK αρένα και η κάρτα οπαδού δεν χρησίμευσε ούτε στο ελάχιστο ούτε σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε άλλες στο πρόσφατο παρελθόν. Αδειάσατε τα γήπεδα και πάλι τα περιστατικά είναι αρκετά και μάλιστα τα προκαλεί με τις πράξεις της η διαιτησία, μια από τις κύριες αιτίες της βίας στα γήπεδα όπως αναλύσαμε σε παλαιότερες μας ανακοινώσεις.

Επίσης, ακόμα περιμένουμε να μας πουν τι έγινε με το περιστατικό με τους στρατιώτες στο ίδιο γήπεδο. Αν μπορούν αυτοί να φέρνουν στις κερκίδες χωρίς κάρτα οργανωμένα σύνολα, τότε ας ζητήσει και το σωματείο μας να το κάνει για δικά του οργανωμένα σύνολα.

Για τον αγώνα του Σαββάτου θα αναχωρήσουμε από τον Εναέριο η ώρα 16:00 για την Άχνα όπου θα δώσουμε με τον τρόπο μας μήνυμα στήριξης προς την ομάδα.

Κλείνοντας, ζητούμε από την επίσημη ΑΕΛ να κτίσει μια σωστή επικοινωνία και διαφάνεια με τον κόσμο ώστε να μην κτυπά ο κάθε «δημοσιογράφος» την ΑΕΛ και να δημιουργεί αχρείαστη αναστάτωση.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X