ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στυλιανού για τα έργα στο Τσίρειο

Για συντήρηση και αναβάθμιση των κερκίδων και του στεγάστρου του γηπέδου

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ, Στέλιου Στυλιανού, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προκήρυξη της προσφοράς για τα έργα στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

«Η είδηση για την προσφοροδιοδότηση του έργου που αφορά τη συντήρηση και αναβάθμιση των κερκίδων και του στεγάστρου του Τσιρείου σταδίου, έδωσε μια άλλη νότα στις δύσκολες μέρες που πέρασε και περνά ο αθλητισμός στο τόπο μας. Από το Μάρτη έχουν παγώσει όλες οι αθλητικές δράσεις και παρ όλο που εδώ και λίγες μέρες άρχισε η σταδιακή επάνοδος στη κανονικότητα τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα.

Παρ όλες τις επιπτώσεις που έφερε στο κόσμο αλλά και στο τοπο μας η πανδημία του covid 19, η πολιτεία αυτή τη φορά, έδειξε να έχει γρήγορα αντανακλαστικά και πέραν της σωστής διαχείρισης που είχαμε όσον αφορά τα μέτρα για τη πανδημία φαίνεται ότι και στο οικονομικό τομέα δεν θα πάνε τόσο πίσω τα πράγματα. Παρ όλο που σε τέτοιες περιπτώσεις το κουτσούρεμα έργων και των προυπολογισμών είναι αναπόφεκτα έγινε μια μεγάλη προσπάθεια κάποια έργα να μείνουν ψηλά στις προταιραιότητες μας.

– Πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία με το πρόεδρο του ΚΟΑ, και κάποιους συναδέλφους να δούμε από κοντά την επανέναρξη του μεγάλου έργου του νέου γηπέδου στη Λεμεσό. Ένα μεγάλο έργο που για 20 και πλέον χρονια βασάνιζε τους Λεμεσιανούς φίλαθλους και όχι μόνο αυτούς μπορώ να πώ.

– Λίγες μέρες πρίν την εμφάνιση της πανδημίας, ευτυχώς , η πολιτεία κατάφερε να ενισχύσει το Δήμο Λεμεσού με το πόσό που χρειαζόταν για την συντήρηση και επαναλειτουργία του ΦΥΤΙΔΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, στη Λεμεσό. Ένα έργο που από στολίδι είχε καταντήσει σκουπίδι για τη πόλη μας.Είμαστε σίγουροι ότι η συμφωνία ΚΟΑ-ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ- ΤΕΠΑΚ, θα δώσει στο έργο αυτό την αξία που έχει.

– Τέλος χθές με τη προκύρηξη της προσφοράς για το Τσίρειο στάδιο έκλεισε ένας κύκλος μεγάλων στοιχημάτων που είχα θέσει με τον εαυτό μου όταν το 2016, είχα τη τιμή να διοριστώ με άλλους αξιόλογους και σπουδαίους συναδέλφους στο Δ.Σ. του ΚΟΑ.

Τα έργα αυτά δεν είναι σίγουρα αποτέλεσμα ενός Δ.Σ. ούτε και μερικών ανθρώπων. Ηταν αποτέλεσμα μια πολιτείας που επιτέλους έδωσε σημασία στα αιτήματα πολλών ανθρώπων της πόλης μας. Βουλευτών, Τοπικής αυτοδιοίκησης , αθλητικών φορέων, ΜΜΕ και άλλων πολλών.

Ηταν το αποτέλεσμα που μας απόδειξε ότι όταν υπάρχει βούληση συνεργασία και μεθοδικότητα λύσεις βρίσκονται.

Σίγουρα τα πιο πάνω δεν είναι τα μοναδικά έργα που έχουν γίνει τόσο στη πόλη μας όσο και σε άλλες πόλεις αλλά και στην ύπαιθρο.

Απλά με τη χθεσινή είδηση κλείνει ένας κύκλος θεμάτων που όπως είπα και πιο πάνω είχαμς συζητήσει με πολλούς φίλους σε διάφορα πάνελ , σε ραδιοφωνικές εκπομπές και αλλού. Κάποιοι ήσαν απαισιόδοξοι, κάποιοι λιγότερο αισιόδοξοι.

Εμείς στο Δ.Σ. του ΚΟΑ, πράξαμε το αυτονόητο.

Και τα προηγούμενα συμβούλια και το τωρινό μελετήσαμε, τρέξαμε, προτείναμε λύσεις, λύσαμε προβλήματα με ένα και μοναδικό σκοπό.

Να πάρουμε τον αθλητισμό στο τόπο μας ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X