ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σενάριο τριπλής ισοβαθμίας!

Τα δεδομένα για μάχη της 6ης θέσης

Σάββας Λαζανιάς

Ολοκληρώθηκε η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η οποία έφερε κάποιες διαφοροποιήσεις στα δεδομένα της μάχης της έκτης θέσης.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας τέθηκε εκτός μάχης μετά την ισοπαλία στο Μακάρειο κόντρα στην ΑΕΛ. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την έκτη θέση στην τελευταία αγωνιστική είναι η ΑΕΛ, η Πάφος και η Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα του Κέρκεζ είναι 6η με 28 βαθμούς, ακολουθεί η Πάφος με 27 ενώ η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση με 25 βαθμούς.

Την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον Εθνικό στο Τσίρειο, η Πάφος θα πάει στο Μακάρειο για να παίξει με τη Δόξα ενώ η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα στο Αμμόχωστος.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να κριθεί η έκτη θέση σε διπλή ή ακόμα και τριπλή ισοβαθμία.

Τι ισχύει στις διπλές ισοβαθμίες:

Πάφος-ΑΕΛ: Μια πιθανή ισοβαθμία με την ομάδα τα Λεμεσού θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων καθώς Πάφος και ΑΕΛ έχουν από μια νίκη με το ίδιο σκορ (2-0). Αυτή τη στιγμή υπερτερεί η ΑΕΛ η οποία έχει -2 ενώ η Πάφος έχει -4. Σε περίπτωση όμως που η διαφορά τερμάτων θα είναι ίδια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας τότε η ομάδα που θα υπερτερεί θα είναι αυτή με την καλύτερη επίθεση.

Πάφος-Νέα Σαλαμίνα: Μετρά δυο νίκες η Πάφος όμως δεν μπορούν να ισοβαθμήσουν οι δυο ομάδες στην 6η θέση χωρίς την ΑΕΛ

ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα: Υπερτερεί η Σαλαμίνα η οποία κέρδισε δυο φορές την ΑΕΛ.

Τι ισχύει σε πιθανή τριπλή ισοβαθμία

Για να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία θα πρέπει να χάσει η ΑΕΛ από τον Εθνικό, να έρθει ισοπαλία η Πάφος με τη Δόξα και να κερδίσει η Νέα Σαλαμίνα τον Απόλλωνα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο η έκτη θέση θα πάει στην Πάφο η οποία έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στα παιχνίδια ανά μεταξύ των τριών. Συγκεκριμένα, η παφιακή ομάδα έχει 9 βαθμούς (2 νίκες με Σαλαμίνα και 1 με ΑΕΛ), έναντι 6 της Σαλαμίνας και 3 της ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X