ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ράσο: «Είμαι σίγουρος ότι θα παίρναμε το κύπελλο»

Τι είπε για τη γεμάτη του σεζόν και το όνειρο της εθνικής

Την πεποίθηση πως αν δεν ερχόταν η διακοπή η ΑΕΛ μπορούσε να κατακτήσει ξανά το κύπελλο εξασφαλίζοντας έτσι την ευρωπαϊκή της συμμετοχή, εξέφρασε με δηλώσεις σε σερβική ιστοσελίδα ο Μόμτσιλο Ράσο.

«Αφήνουμε πίσω μας μια παράξενη περίοδο. Ήμασταν σε καραντίνα για περισσότερο από δύο μήνες και μετά ήρθε η απόφαση της διακοπής. Έτσι, επιστρέψαμε στο σπίτι για να δούμε τις οικογένειές μας και θα επιστρέψουμε στην Κύπρο στα μέσα του Ιούλη, γιατί το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει τον Αύγουστο», είπε αρχικά στην sportklub.rs, προτού μιλήσει για τη γεμάτη σεζόν που είχε στην ΑΕΛ:

«Είναι η δεύτερη χρονιά μου στη Λεμεσό, έχω ακόμα μία βάσει του συμβολαίου μου. Την περσινή σεζόν πήραμε το κύπελλο, αλλά για να πω την αλήθεια είμαι πιο ευχαριστημένος με τη φετινή γιατί είχα σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Έπαιζα διαρκώς. Ήταν πολύ άσχημο για μένα ότι διεκόπη η σεζόν, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα παίρναμε μια θέση για την Ευρώπη και θα ξανακατακτούσαμε το κύπελλο. Εντούτοις, η Ομοσπονδία πήρε μια λογική και αναμενόμενη απόφαση. Η υγεία είναι πάντα προτεραιότητα».

Κλείνοντας, ο Ράσο μίλησε για τη φιλοδοξία του να φορέσει μια μέρα τη φανέλα της εθνικής της χώρας του:

«Έπαιξα σε όλες τις μικρές εθνικές του Μαυροβουνίο κι είναι λογικό να πιστεύω, να θέλω και να ονειρεύομαι ότι θα φορέσω τη φανέλα της εθνικής αντρών. Ξέρω πώς θα βρεθώ στην εθνική ομάδα. Το να παίζω καλά είναι ο μόνος τρόπος να πάρω κλήση. Το έμαθα αυτό από μικρός. Εξαρτάται από μένα να συνεχίσω να παίζω καλά και με συνέπεια στην ΑΕΛ και είμαι σίγουρος ότι η δουλειά, η προσπάθεια, οι θυσίες και η υπομονή μου θα ανταμειφθούν. Θα παλέψω για να δείξω ότι αξίζω μια κλήση στην εθνική. Αυτό είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X