ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλουτής: «Τα γεγονότα ήταν ξεκάθαρα... Δίκαια θα κριθεί στο γήπεδο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ για την απόφαση όπως διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο χωρίς οπαδούς.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την απόφαση: «Θέλαμε να γίνει το παιχνίδι με την παρουσία του κόσμου, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δίκαια θα κριθεί το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο και αυτό μετρά. Ο διαιτητής ήταν έτοιμος να αποφασίσει να ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν έγινε μετά από πολιτική απόφαση. Τα γεγονότα ήταν ξεκάθαρα. Ο Αξιωματικός του αγώνα είπε στον διαιτητή ότι το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει κανονικά και εφόσον γίνει το παραμικρό ο διαιτητής μπορεί να το διακόψει. Μπήκαμε στο γήπεδο, ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσει το ματς, έλειπε μόνο ο 4ος διαιτητής που δέχτηκε τηλέφωνο και μετά πήγαν όλοι στα αποδυτήρια και μας είπαν ότι μετά από πολιτική απόφαση δεν θα ξεκινήσει το ματς. Επειδή το ματς δεν έγινε μετά από πολιτική απόφαση για αυτό και ήμασταν σίγουροι ότι θα γίνει το παιχνίδι».

Για τις ποινές: «Στο κυριακάτικο ματς με το ΑΠΟΕΛ θα είναι μαζί μας κανονικά ο κόσμος. Πιθανότατα να έχουμε κόσμο και στο επόμενο ματς. Μετά θα ισχύσουν οι τιμωρίες στα πλέι οφ».

Για τη συνέχεια: «Θα επικεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ και θα περιμένουμε πότε θα οριστεί το ματς με τον Απόλλωνα. Θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες».

Για τα αγωνιστικά: «Μεντόσα και Ανδρέου συμπλήρωσαν κάρτες, την Κυριακή θα παίξει ο Ανδρέου ο Μεντόσα όχι. Ο Μόρσεϊ θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση αλλά είναι δύσκολο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση