ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλουτής: «Σε άλλο ματς παραλίγο να είχαμε νεκρό και η Αστυνομία δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλυτικά:

Για τη χθεσινή ανακοίνωση: «Η νέα ανακοίνωση ήρθε γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία με τα όσα λέχθηκαν από τους εκπροσώπους της Αστυνομίας και του ΓΣΟ, οποίοι είπαν ότι είχαν πληροφορίες ότι θα γίνονταν επεισόδια. Δεν θα τιμωρηθούμε εμείς επειδή ο καθένας αποφασίζει να πάει στο γήπεδο και να τα σπάζει όλα χωρίς να τιμωρείται. Πως πέρασαν όλα τα σακίδια μέσα. Δεν υπάρχουν κάμερες στο Τσίρειο; Γιατί η Αστυνομία δεν σταματούσε τον κόσμο πριν πλησιάσει στο γήπεδο; Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν. Αφού υπήρχαν τόσο σοβαρές πληροφορίες, γιατί δεν ενημέρωσαν τις διοικήσεις των ομάδων. Αν υπήρχαν αυτές οι πληροφορίες, γιατί δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι την προηγούμενη μέρα; Η θέση μας είναι ξεκάθαρη ότι ο αγώνας δεν έπρεπε να αναβληθεί. Σε πρόσφατο παιχνίδι στο Τσίρειο παραλίγο να είχαμε νεκρό στο ταρτάν. Η Αστυνομία δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και χωρίς καμία σοβαρή τιμωρία. Ξεκάθαρη η σκοπιμότητα της Αστυνομίας. Αφού έβλεπε τις συνέβαινε και στις δυο κερκίδες η Αστυνομία από το κλειστό κύκλωμα, γιατί δεν ενήργησε πριν το παιχνίδι και φτάσαμε στο σημείο που έγινε το ζέσταμα των ομάδων, να συμβεί αυτό που συνέβη. Η απόφαση για μη διεξαγωγή του αγώνα επιβλήθηκε από την Αστυνομία. Είναι κρίμα να συμβαίνουν όλα αυτά».

Για το γεγονός ότι η Αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες μόνο από την Ανατολική: «Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε υλικό και στις δυο πλευρές. Υπήρχαν πέτρες και στην άλλη εξέδρα. Δεν πρέπει να κριθεί ένα παιχνίδι αν έπεσαν από μια πλευρά πέντε πέτρες περισσότερες ή από την άλλη κερκίδα τρεις φωτοβολίδες λιγότερες. Ο παρατηρητής έγραψε ότι έπεσαν κροτίδες και αντικείμενα και από τις δυο πλευρές».

Για τη θέση της ΑΕΛ: «Η θέση μας είναι ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους. Η νομική μας ομάδα θα στηριχτεί στα σημεία που πρέπει να στηριχθεί. Θέλουμε το παιχνίδι να διεξαχθεί και ο νικητής να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν και γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν με παιχνίδια που επαναλήφθηκαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ιδιαίτερο ντέρμπι για Χέντι

ΑΕΛ: Ιδιαίτερο ντέρμπι για Χέντι

Ο Nιγηριανός επιθετικός θα είναι ο μοναδικός σε αυτό το Λεμεσιανό ντέρμπι που φόρεσε και τη φανέλα των δύο μεγάλων ομάδων ...
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ