ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ιδανικές οικονομικές συνθήκες για την επόμενη διοίκηση» (σχόλιο για Ντε Λούκας)

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της ΑΕΛ

Απ’ τη στιγμή που η ΑΕΛ έμεινε εκτός κυπέλλου, έμεινε κι εκτός στόχων στη φετινή σεζόν, με τους υπόλοιπους μήνες να μοιάζουν σαν αγγαρεία. Παράλληλα ανοιχτό είναι το κεφάλαιο εξελίξεων στο διοικητικό. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πλουτής Αβραάμ, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το διοικητικό: «Έχει ολοκληρωθεί το κομμάτι με τους στόχους που είχαμε μπροστά μας. Σίγουρα είναι αποτυχημένη η χρονιά καθώς δεν πετύχαμε τους στόχους μας, όμως την ίδια ώρα είχαμε πει πως ήταν μια δύσκολη χρονιά, μια μεταβατική περίοδος που η ομάδα θα μείωνε τα χρέη, ώστε να μπορέσει η νέα διοίκηση που θα προκύψει το καλοκαίρι να βρει την ομάδα με υγιείς συνθήκες. Είμαστε πολύ καλά σε αυτό τον στόχο. Τον Μάη λήγει η θητεία του διοικητικού συμβουλίου, και τις επόμενες μέρες θα καθοριστεί εκλογική συνέλευση με τη λήξη της θητείας του παρών διοικητικού συμβουλίου, και η επόμενη μέρα είναι στα χέρια των μελών του σωματείου. Αυτή είναι η επόμενη μέρα. Το Δ.Σ. έχει ακόμη έργο να ολοκληρώσει σε σχέση με το οικονομικό κομμάτι».

Για το αν υπάρχει πρόθεση απ’ τον πρόεδρο να συνεχίσει: «Θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. Ακόμη όμως και να θέλει να συνεχίσει θα πρέπει να πάρει το ψήφο εμπιστοσύνης των μελών του σωματείο. Η διαδικασία της εκλογικής συνέλευσης δεν αλλάζει».

Για το αν υπάρχει πρόθεση από άλλους να αναλάβουν: «Είναι νωρίς να δούμε ποιοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι καθώς υπάρχει χρόνος ακόμη. Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η εκλογική συνέλευση. Είναι νωρίς ακόμη».

Για τα οικονομικά: «Για τον όποιο ενδιαφερόμενο θέλει να αναλάβει, είτε επενδυτής, είτε πρόεδρος του σωματείου, είτε οτιδήποτε άλλο το οικονομικά δεδομένα είναι ιδανικά. Ήταν δύσκολο να πετύχουμε τους στόχους μας στο αγωνιστικό, όμως στην διαχείριση του οικονομικού έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά».

Για τον προπονητή και αν θα παραμείνει: «Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Δ.Σ και ύστερα».

Για τον Ντε Λούκας: «Δεν θέλαμε να βιαστούμε και να κάνουμε τοποθέτηση μετά το παιχνίδι. Ο παίκτης τοποθετήθηκε χθες. Είχε καταδικαστεί για μια ενέργεια που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Έκανε την απολογία και τον περιμένει τιμωρία, όμως είπε την δική του εκδοχή και άποψη. Προχώρησε στην καταγγελία. Το απόγευμα της Παρασκευής πήγε στην αστυνομία. Πάντως απ’ τη στιγμή που τα θέματα είναι νομικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Το ξεκαθαρίζουμε απ’ τη δική μας πλευράς πως η ενέργεια του παίκτη μας ήταν καταδικαστέα και θα τιμωρηθεί απ’ την ομάδα μας. Είμαστε στο 2024 και είναι απαράδεκτα περιστατικά βίας, ρατσισμού και πρόκλησης πανηγυρισμών από τους παίκτες».

Αν υπάρχει περίπτωση διακοπής συμβολαίου: «Υπάρχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, όμως είναι νομικό το θέμα και δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε»

Για τα συμβόλαια που λήγουν: «Το καλοκαίρι έγιναν συζητήσεις και αναπροσαρμογές συμβολαίων με όλους τους ποδοσφαιριστές. Με κάποιους παίκτης μπήκε ο όρος για αυτόματη ανανέωση με συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Όμως η συζήτηση είναι για το νέο Δ.Σ. ενώ θέλω να πω πως κανένα συμβόλαιο δεν θα είναι μεγάλο αγκάθι».

Για το αγωνιστικό: «Θα πάρουν χρόνο παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ θα υπάρχουν και νεαροί».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση