ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλουτής για κύπελλο, Αθλητικό Δικαστή και Ανδρέα Σοφοκλέους

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της ΑΕΛ

Πλήρως επικεντρωμένοι στο στόχο του κυπέλλου βρίσκονται άπαντες στην ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να αδιαφορούν για το πρωτάθλημα, καθώς μέσα απ’ τα παιχνίδια του β’ γκρουπ η ομάδα θα πρέπει να διατηρήσει τους ρυθμούς της ώστε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση για τους ημιτελικούς. Παράλληλα όμως στην ΑΕΛ υπάρχει κι ένα μεγάλο ερωτηματικό που αφορά το διοικητικό κεφάλαιο και την επόμενη μέρα. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πλουτής Αβραάμ, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη διακοπή: «Είναι πιο χαλαρή η εβδομάδα αφού δεν έχουμε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Οι παίκτες θα έχουν τριήμερο ρεπό και μετά από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ακρίτα αλλά και τα παιχνίδια του κυπέλλου που εκεί είναι το μυαλό μας. Βέβαια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ξεκαθάρισε και το σκηνικό με το τι εννοούσε ο κύριος Γιαννέφσκι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής ήθελε να στείλει μηνύματα στους ποδοσφαιριστές του, και το έπραξε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα είχε διάθεση κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, και πήραμε τη νίκη και το τρίποντο. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας. Αυτό πρέπει να έχουμε και στη συνέχεια».

Για το πρόγραμμα: «Οι ημερομηνίες ήταν σχεδόν δεδομένες από πριν. Είναι κάποιες ώρες σε αγώνες πρωταθλήματος που μας ενοχλούν. Έχουμε παιχνίδι 2:30, άλλα είναι Σάββατο η ώρα 19:00. Αυτά τα δεδομένα όμως έχουμε μπροστά μας».

Για το αγωνιστικό: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι εντελώς καλά εκτός απ’ τον Μακρή που βρίσκεται σε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες. Έχουμε επίσης αρκετές απουσίες ένεκα εθνικών αλλά θα επιστρέψουν στην επόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και ο προπονητής θα χρησιμοποιεί τους πιο έτοιμους όπως πάντα».

Για τον Μιραλάς: «Όταν έμενε μακριά από τραυματισμούς μας βοηθούσε αρκετά ο Κέβιν όπως και τα άλλα παιδιά».

Για το αν θα υπάρξουν ξένοι διαιτητές στο κύπελλο: «Υπολογίζουμε πως θα είναι ξένοι στο κύπελλο, όμως είναι αποφάσεις που δεν μας κοινοποιούνται. Δεν έχουμε ενημέρωση για αυτό».

Για τον Αθλητικό Δικαστή: «Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Είναι όμως αποφάσεις που συζητούνται στα ποδοσφαιρικά στέκια, μαζί με γενικότερα τις ανομοιομορφίες. Θα πρέπει να συζητηθούν».

Για το αν απάντησε ο Ανδρέας Σοφοκλέους στο σωματείου: «Δεν μπορώ να πω κάτι επί αυτού. Εμείς ως ΑΕΛ ποδόσφαιρο είμαστε προσηλωμένοι στα παιχνίδια. Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο Ανδρέας Σοφοκλέους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση