ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλουτής για Ανόρθωση, τραυματίες και νέο γήπεδο

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας με τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Είναι καθοριστικό το παιχνίδι για τη συνέχεια. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Για τη βαθμολογία και τα μαζεμένα ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής: «Είναι νωρίς για να βλέπουμε την κατάταξη. Εμείς θέλουμε μόνο να κερδίζουμε οτιδήποτε και αν συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πάντα εκεί. Ειδικά φέτος επέστρεψε η μάζα του κόσμου της ΑΕΛ. Δίνουν ώθηση. Στεναχωριόμαστε που δεν μπορούμε να τους κάνουμε χαρούμενους σε κάθε παιχνίδι. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο ψηλά. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Έχουμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και ο κόσμος μας είναι το καλύτερο μας όπλο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας να παίζουμε με αγωνιστικά προβλήματα. Ποτέ δεν το χρησιμοποιήσαμε ως δικαιολογία. Ο Φιλίποβιτς ήρθε σαν μεγάλο όνομα, με καλό βιογραφικό. Δυστυχώς ήταν άτυχος δύο φορές. Θα λείψει για ακόμη δύο μήνες. Ο Πάβλοβιτς υπέστη διάστρεμμα, δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι εκτός για λίγες μέρες. Πιθανότατα να χάσει και τον Απόλλωνα. Οι Τζάλμα, Μιραλάς και Τσέποβιτς ακολουθούν ατομικό. Δύσκολα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιος εκ των τριών αλλά απομένουν ακόμη κάποιες προπονήσεις. Εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Σάντος.

Για το φιλικό με ΠΑΟΚ: «Ερωτήθηκε ο προπονητής μας και είπε θα είναι οκ. Θα χρησιμοποιήσουμε και παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Πολύς κόσμος θέλει να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Κανονίστηκε αυτό το παιχνίδι. Θα γίνει την 1 Δεκεμβρίου στο Τσίρειο. Λεπτομέρειες θα βγουν μετά το ματς με την Ανόρθωση.

Για το νέο γήπεδο: «Εδώ και καιρό οι προσωπικές μου εκτιμήσεις ήταν σωστές, ότι θα μπούμε στο νέο γήπεδο λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ευελπιστούμε ότι μεταξύ 10 με 20 Δεκεμβρίου θα γίνει το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε στην τελική ευθεία, έμειναν κάποιες λεπτομέρειες. Θέλουμε να μπούμε στο νέο γήπεδο και να είναι όλα έτοιμα».

Για το Σωματείο: «Δεν θα ήθελα να επέμβω στα θέματα του Σωματείου. Εμείς είπαμε πολλές φορές η ΑΕΛ είναι μία. Οτιδήποτε είναι να συζητηθεί θα γίνει μεταξύ του προέδρου του Σωματείου και του Ανδρέα Σοφοκλέους».

Για την επιστολή προς την ΚΟΠ: «Είναι ένα θέμα το οποίο χειρίζεται ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΑΕΛ, ο κύριος Πάμπος Συμεού. Θα δούμε τι θα προκύψει τις επόμενες μέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση