ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλουτής: «Είμαστε κοντά σε κάποιες περιπτώσεις, δεν βιαζόμαστε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ για τη μεταγραφική ενίσχυση

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα στην ΑΕΛ μίλησε στον Πανίκο Κωνσταντίνου και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κατά πόσον θα περιοριστούν στους Μπάστο και Μακρή οι μεταγραφικές ανακοινώσεις: «Για σήμερα ναι. Το σημαντικότερο είναι να προχωρά ο προγραμματισμός καλά και μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχουν δοθεί από τον προπονητή».

Για τις πολλές αλλαγές στην ομάδα: «Γίνονται και θα γίνουν πολλές αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο, στη στελέχωση των τμημάτων και σε αγωνιστικό επίπεδο, για να δημιουργήσουμε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει».

Για την ημερομηνία παράδοσης του νέου γηπέδου: «Προς το τέλος του Σεπτέμβρη. Κάνουμε πλάνο για να αρχίσει η σεζόν στο Τσίρειο. Όποτε μας παραδοθεί το γήπεδο θα είμαστε έτοιμοι να μπούμε».

Για το κατά πόσον περιμένουν απαντήσεις από ποδοσφαιριστές στους οποίους υποβλήθηκε πρόταση: «Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες είμαστε κοντά. Έχουμε στείλει συμβόλαια, κάποιοι ποδοσφαιριστές περιμένουν τη δική μας απάντηση. Δεν βιαζόμαστε, έχουμε χρόνο και θα τον εκμεταλλευτούμε. Στις 18 Ιουλίου ευελπιστούμε να κλείσουμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Θα μείνουν κάποιες θέσεις ανοιχτές. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερα».

Για τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί η ομάδα: «Θα ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Θα πάρουμε παίκτες για τη μεσαία γραμμή και τα άκρα, πιθανότατα να ενισχυθούμε και στη θέση του Κεραυνού που αποχώρησε. Υπάρχει καλός κορμός από την περσινή σεζόν, παίκτες που περιμένουμε να μας βοηθήσουν περισσότερο φέτος απ’ ότι πέρσι».

Για Μέγερι και Μιλιντσεάνου: «Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, είναι κανονικά στο ρόστερ, δεν έχει μιλήσει κανένας μαζί τους ούτε τέθηκε θέμα αποχώρησης. Αν έρθει ακόμα ένας τερματοφύλακας δεν θα έχει σχέση με τη φυγή του Μέγερι. Θα είναι κανονικά και οι δύο στην έναρξη της προετοιμασίας. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν είναι στα πλάνα του Σίλας έχουν ήδη ενημερωθεί, έχει γίνει επαφή μαζί τους και είμαστε σε διαδικασία συζήτησης».

Για το ποιοι παίκτες δεν είναι στο πλάνο: «Όσοι έχουν συμβόλαιο τους συμπεριφερόμαστε όπως τους αρμόζει. Γνωρίζουν τις προθέσεις μας. Αυτά τα ζητήματα θα τα δούμε όσο πλησιάζει η πρώτη μέρα της προετοιμασίας».

Για τα φιλικά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας: «Έχουμε ένα πρώτο πλάνο στο μυαλό μας, συζητήσαμε με ομάδες για τα φιλικά που θα γίνουν στην Κύπρο. Περιμένουμε την οριστικοποίηση για τις ώρες. Καταρτίστηκε το πλήρες πρόγραμμα τις προετοιμασίας, την εβδομάδα που μπαίνει θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση