ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περνά από έγκριση η πρόταση «Σόφο»

Θετικές οι ενδείξεις και από τους άλλους προέδρους

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι γνωστή η πρόταση του προέδρου της ΑΕΛ, Αντρέα Σοφοκλέους, οποίος είχε εκφράσει την άποψη το πρωτάθλημα θα πρέπει να διακοπεί, να πάνε οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην Ευρώπη και να αποζημιωθεί η ομάδα του, αλλά και η ΑΕΚ.

Αρχικά, ο «Σόφο» μίλησε για ποσοστό 10 % επί των εσόδων των ομάδων, αλλά ήταν κάτι που δεν πέρασε από τις άλλες ομάδες, γιατί υπήρχε η διευκρίνιση από την ΟΥΕΦΑ, ότι θα βγουν Ευρώπη οι τέσσερις πρώτες ομάδες.

Βέβαια, κατά την διάρκεια των συζητήσεων που έκαναν οι πρόεδροι των έξι μεγάλων ομάδων, είχε πέσει ξανά στο τραπέζι η πρόταση του Αντρέα Σοφοκλέους, αλλά με διαφορετικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες λένε για 50 χιλιάδες ευρώ και αν κάποια ομάδα προκριθεί σε ομίλους να πάρουν άλλες 50 χιλιάδες ευρώ, από την συγκεκριμένη ομάδα.

Μία πρόταση, την οποία είδαν με καλό μάτι οι πρόεδροι των τεσσάρων ομάδων που βγαίνουν στην Ευρώπη, αλλά έμεινε εκεί, καθώς δεν ήξεραν τα δεδομένα με το πρωτάθλημα.

Τώρα, από την στιγμή που διαφαίνεται ότι θα πάμε σε οριστική διακοπή, επανέρχεται η πρόταση αυτή και θα την βάλουν στο τραπέζι στην συνάντηση που γίνεται τώρα στα γραφεία της ΚΟΠ.

Οι πληροφορίες που κατέχουμε είναι ότι συγκεντρώνει μάλιστα πολλές πιθανότητες να περάσει αυτή η πρόταση και να συμφωνήσουν όλες οι ομάδες, σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X